6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

‘CUNAMI’ PRETI JADRANU: Partizan će tražiti poništenje utakmice u Podgorici, evo šta kaže Mijailović…

Objavljeno: 25.11.19 u 22:48

Velika se bura digla posle pobede Budućnosti nad Partizanom u čudnoj završnici u ‘Morači’, posle koje su u crno-belom taboru razočarani suđenjem.

Crno-beli za poraz u Podgorici krive sudijski par Pukl i Nedović koji je 23 sekunde pre kraja utakmice kada je Pejdž pogodio trojku sudio faul u napadu Mozlija. U Partizanu smatraju da Amerikanac nije napravio faul, već da je Bamford pokušao da ga probije. Posle te odluke arbitara Andrea Trinkjeri je zaradio isključenje.

Kako saznaje ‘Kurir’, Partizan se ne slaže sa onim što je dosuđeno u ‘Morači’ i kompletnu ekspersku analizu sportnih situacija posleće u sedište Evrolige sa namerom da utakmicu proglasi neregularnom.

– Verujem da ste gledali utakmicu, videli ste kako su se stvari odvijale. Ne bih ja komentarisao ništa više od toga. Svi koji sada željno iščekuju neke oštrije reči s naše strane moraju biti svesni da su nakon prethodne dve finalne serije ABA lige pravila učinjena još strožim i mi nećemo da izlažemo klub riziku da plaća veoma visoke kazne. Novinari koji dugo prate košarku, baš kao i ljubitelji košarke u našoj zemlji i regionu, siguran sam da prepoznaju određene pojave i bez dodatnih komentara – rekao je za ‘Kurir’, Ostoja Mijailović.

Čekamo epilog…

0
0

6 Komentara

  1. Ostoja baca prasinu u oci grobarima. Niti se on nesto glasno buni niti se misli ikome zaliti .Nisu povredjena materijalna pravila igre na utakmici, vec je doslo do sudijskih gresaka, a za te stvari se utakmice ne ponistavaju.Ostaja ucestvuje kao predsednik najboljeg kluba sa ovih prostora u velikoj ujdurmi kako politickoj, sportskoj i kriminogenoj sa predstavnicima bliskih samom vrhu vlasti i u toj igri on unapred je saglasan u raspodeli novca, titula transfera, klupskih budzeta, sudijskih odluka i ostalo. Ko u ovo ne veruje mnogo je naivan. Za sve se pita „DUH KOJI LEBDI“a on Partizana ne moze ocima videti. Dragi grobari pocecemo osvajati titule u fk i kk kad ovaj ode ili kada se sport u Srbiji privatizuje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Poslali ste u UEF-U i snimke Zvezdinih utakmica u fudbalu,pa šta se desilo ? Pa ništa !!! Nije pravda samo ono što vama odgovara,kad će te to shvatiti ? Samo se brukate,niko se ne pali na vašu kuknjavu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kad su zvezdu tamo krali ti si se nasladjivao.zato sad znaj da te niko nece podrzati,i da nam je vasa patnja draga.

    0
    0
    Odgovori
  4. Koji novinari ? Spinovani Fegeltija ? E moj Ostoja,bar ste se vi pod dulom nadobijali ovakvih utakmica ,sad čim malo sudije po vama vi istupate iz lige . . .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter