0
Košarka

MILOJEVIĆ: Neobjašnjiv pad u trećoj četvrtini, u teškoj smo situaciji

Objavljeno: 24.11.19 u 16:19

Košarkaši Mega Bemaksa nisu uspeli da zabeleže drugu pobedu pošto je u meču osmog kola ABA lige Cibona slavila u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’ sa 72:76.

Izabranici trenera Dejana Milojevića su dobro započeli meč, imali 11 poena prednosti u drugoj četvrtini, da bi potom odigrali vrlo slab treći period kada su gosti imali prednost i od 10 poena. Ipak, u uzbudljivom finišu Cibona je odnela pobedu.

Na konferenciji za štampu posle meča trener Mega Bemaksa Dejan Milojević je istakao da je njegova ekipa brzopletim greškama ispustila pobedu:

– Težak poraz za nas. Veći deo meča smo bili korektni, ali pad u igri u trećoj četvrtini je bio neobjašnjiv. Ipak, uspeli smo da smo da se ponovo vratimo u utakmicu, ali na kraju brzopletim greškama smo ispustili pobedu. Sada smo u teškoj situaciji, jer Cibona koja nam je jedan o konkurenata u borbi za opstanak ima pobedu više od nas i to na našem terenu, i to neće biti lako da se nadoknadi – izjavio je Milojević.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter