2
Košarka

FOTO: KK Partizan

UVEĆAO EUFORIJU: Ostoja Mijailović najavio novo pojačanje Partizana!

Objavljeno: 23.11.19 u 17:25

Prvi čovek crno-belog kluba je bio gost na Sajmu sporta i tom prilikom imao najavu koja će se dopasti navijačima.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je tom prilikom razgovarao sa novinarima i istakao da se uveliko radi na dovođenju novih igrača.

– Već naredne nedelje možemo očekivati igrača na bekovskoj poziciji. U završnoj fazi pregovora smo sa jednim kvalitetnim igračem, ali ne želim još da pričam o imenu, dok ne budemo potpisali ugovor sa njim. Nemamo pravo na grešku. Parahovski je bio jedan od retkih koji nije opravdao naša očekivanja, ali su svaka ostala pojačanja bila jako kvalitetna – rekao je Mijailović okupljenim novinarima.

Znamo da je prioritet dovođenje beka šutera, ali je odlaskom Artjoma Parahuskog ostalo upražnjeno i mesto centra.

– Što se tiče prelaznog roka, ni mi ni navijači nismo baš bili zadovoljni učinkom igrača iz takve kategorije kao što je Parahovski. Postigli smo zajednički dogovor da izađemo iz ugovora, na minimalnu štetu po Partizan i ostavili smo deo planiranog budžeta za dovođenje novog centra – naveo je prvi čovek crno-belih.

FOTO: KK Partizan

Dok se čeka novi centar, prezadovoljan je igrama Vila Mozlija.

– Svi smo svedoci truda i rada Vilijama Mozlija i predložiću našim ljudima u klubu da postignemo dogovor da mu produžimo ugovor, ukoliko bude želeo da igra za nas – naveo je Mijailović.

Ponovo se priča o Partizanovom učešću u Evroligi sledeće sezone.

– Protekih godina sam imao mnogo stvari koje želim i koje sanjam, ali trenutno mi je prvi san da igramo u Evroligi. Generalno svi činimo napore da postignemo rezultatski da igramo u Evroligi. Ne treba da čekamo da nas neko poziva i daje bilo kakvu milostinju koja nam nije pripala. Želim da se plasiramo ili preko ABA lige ili preko Evrokupa. Mislim da je Partizan sa svojom istorijom, navijačima, sadašnjom infrastrukturom i finansijskoj stabilnosti koju danas imamo u Partizanu, u svakom smislu zaslužio da igra Evroligu. Mi smo je igrali 15 godina i Srbija dobro zna šta Partizan donosi kada igra to takmičenje – poručio je prvi čovek Partizana.

HotSport časti 500 din da se registrujete i kladite u Meridianu!!!

Preko ovog linka se možete registrovati!

SREĆNO!!!

0
0

2 Komentara

  1. FranjiBebetkoSulejmanRobiHusrefRefikSeadZuferMuhamed to je ta druga strana Topciderskog brda koja je interesantnija Srbiji.
    doticni FranjoBobetko je dokaz da covek moze da zivi bez mozga, nisam verovao alu covek me uverio sa svojim komentarom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ostoja, sabacki seljoberu, znaju razne balije, siptari i ustase kad igra JSD. Srbiji je interesantnija druga strana topciderskog brda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter