1
AdmiralBet ABA Liga

PA ŠTA AKO JE PROMAŠIO – N. ČOVIĆ: Piše se negativno o Filipu da bi napustio Zvezdu!

Objavljeno: 23.11.19 u 14:03

Na Malom Kalemegdanu održana je pres konferencija KK Crvena zvezda, nakon predstavljanja novog trenera prešlo se na ostale teme.

Filip Sunturlić istakao je da je izveštavanje o Crvenoj zvezdi i igračima bilo nepravedno.

– Nepravedno je bilo izveštavanje prema našem treneru i prema svim igračima na koji način se izveštavalo o njima bilo je van svakog rezona. Molim vas da priče sa društvenih mreža ne služe za kreiranje javnog mnenja, pozovite nas slobodno – kazao je direktor kluba Filip Sunturlić.

Prvi čovek kluba potom je govorio o Džejmsu Gistu i razjasnio pojedine nedoumice koje su se pojavile u medijima prethodnih dana.

Gist je ostao u Beogradu, trenirao je i kažnjen je zbog kašnjenja na aerodrom na utakmicu sa Efesom. Ta procedura je sprovedena, u pitanju je nesporazum, trebalo je da da izjavu, u ponedeljak je bio rok, nije dao izjavu, a niko nije iznad Zvezde. To je sada sve sređeno i završeno, kažnjen je javnom opomenom i to je završena priča. Posle toga je bila i zloupotreba toga kroz njegov komentar na Instagramu, to je sve završeno, igrač je pod ugovorom. Nemojte da dajete lažne informacije da je koštao 580.000 evra, pomešali ste ga sa drugim igračem iz kluba koji je otišao iz tog kluba. Gist košta 500.000 evra. Molim vas da budete objektivni ili će vam Zvezda odgovoriti istim načinom. Imam ja mnogo informacija o gazdama. Pustite te priče, budite korektni – rekao je Čović.

Neizbežna tema bio je i Filip Čović, kao i budžet kluba za koji je Nebojša Čović još jednom podsetio da je najniži u Evroligi. 

Društvene mreže dostigle su nivo da svaka budala i idiot, dodajte još koji želite pridev, može da bude glavni i odgovorni urednik danas. To vodi u haos. Bio je naslov ‘Agonija u Crvenoj zvezdi se nastavlja’. Pre nekoliko dana u jutarnjem programu jedne meni drage televizije gledam u jutarnjem pgrogramu u sportskom programu ‘konačno je Crvena zvezda nekog pobedila. Znam na koga se ta kampanja odnosi, na koga je usmerena. Pa šta ako je Filip promašio protiv Partizana? Pa neko drugi je pogrešio protiv Makabija, neko drugi protiv Asvela, bio je jedan od najboljih igrača. Jeste moj sin, ali to nije nikakvo privilegovanje članova moje porodice. On je samostalan igrač kao i svi drugi, svi su jednaki, sve njihove porodice su moje porodice. Znam ja da se to piše da bi se ogadilo svima i da bi Filip napustio Zvezdu, to se neće dogoditi, dovedite ih u vašu kuću... Oko toga se nećemo igrati i sigurno je da ćemo pobeđivati i gubiti. Vi ne možete da zapamtite koliki je budžet iako je to objavio Lekip – da je najmanji u Evroligi sa 8,3 miliona evra – rekao je Čović.

0
0

1 Komentara

  1. Puna podrska, Filip Must Play.

    Kome se to te svidja, neka si kupi neki klub (niko mu nece braniti ni kako da se taj klub zove), pa neka Filipa ali i svoje dete ne stavlja u ekipu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter