Košarkaši Crvene zvezde nakon dve vezane gostujuće utakmice u Evroligi, vraćaju se kući, a u utakmici 11.kola najelitnijeg evropskog takmičenja dočekuju ekipu Valensije prošlogodišnjeg rivala u Evrkupu i osvajača tog takmičenja.

Crveno-beli će taj meč zbog zauzetosti „Beogradske Arene“ odigrati u hali „Aleksadar Nikolić“ u četvrtak od 19 časova, ali ta činjenica neće uticati na komfor svih koji su kupili sezonske ulazice KK Crvena zvezda, ali i evroligaških paketa koji važe samo za „Beogradsku Arenu“ i koji će za ovu priliku sa svojim kartama moći da uđu u halu “Aleksandar Nikolić“.


Svi vlasnici pateka karata za utakmice Eurolige u „Beogradskoj Areni“ imaće ovaj put svoje mesto u hali ‘Aleksandar Nikolić’ iz razloga što prebacivanje iz ‘Beogradske Arene’ u halu ‘Aleksandar Nikolić’ nije planirano.

TRIBINA NIVO 400 će biti na tribinama A i B Hale Aleksandar Nikolić i to TRIBINA NIVO 400- SEVER ULAZI NA TRIBINU B, dok NIVO 400- JUG ULAZI NA TRIBINU A.

Vlasnici sezonskih karata za nivo 200- LOŽA SEVER NIVO 200 ULAZE NA PARTER 4, Hale Aleksandar Nikolić.

Vlasnici sezonskih karata ulaze na svoje ulaze, kao i do sada, bez promena.

Zbog promene dvorane, KK Crvena zvezda pustiće u prodaju minimalan broj pojedinačnih karata za ovu utakmicu. Veliki broj sezonskih karata i paketa, već umnogome popunjava kapacitet hale ‘Aleksandar  Nikolić’ od 8.500 mesta koliko poseduje.

FOTO: KK Crvena zvezda MTS