0
Košarka

NBA LIGA: Adetokumbo nerešiva enigma, Karmelo odličan u porazu Blejzersa (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.19 u 09:21

Dva meča odigrana su u noći između četvrtka i petka, naši košarkaši imali su slobodan dan u najjačoj ligi sveta.

Košarkaši Milvoki Baksa pobedili su Portland Trejlbelzerse 137:129. Bez povređenog Nurkića, Vajtsajda i Lilarda. Blejzersi su pretrpeli treći poraz u nizu i imaju pet pobeda i 11 poraza. dok su Baksi prvi na Istoku sa 12 pobeda i tri poraza.

Baksi su od starta kontrolisali meč. Imali su vođstvo od prvog sudijskog podbacivanja, a Portland je pokušavao da se vrati, međutim nije mogao u završnici.

Janis Adetokumbo bio je nerešiva enigma za Blejzerse. Grk je meč završio sa 24 poena, 19 skokova i 15 asistencija, a najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Erik Bledso sa 30. Pratili su ih Pet Konaton sa 18, Di Vinčenco je dodao 16.

Za Portland u drugom meču u nizu na parket nije izašao Demijan Lilard, dok je Karmelo Entoni u drugom meču za Blejzerse odigrao veoma dobro i za 29 minuta imao je 18 poena (3/5 za tri), sedam skokova i četiri asistencije. Sjajnu utakmicu za Portland pružio je Si Džej Mekalum koji je postigao 37 poena (15/29), uz šest skokova i 10 asistencija, međutim to nije bilo dovoljno.

Košarkaši Nju Orleans Pelikansa savladali su Finiks Sanse 124:121.

Pelikanse je do nove pobede predvodio Brendon Ingram koji je u poslednjoj četvrtini postao 15 od ukupno postignutih 28 poena. Sjajan meč odigrao je i Džej Džej Redik ubacivši 26 poena, kao i Džru Holidej koji je imao 23 i devet asistencija.

Kod Finiks Sansa Keli Ubre je ubacio 25, dok je prva zvezda tima Devin Buker postigao 19, na parketu se nisu našli Riki Rubio na meču nisu igrali Riki Rubio i Eron Bajns, kao i očekivano suspendovani Diandre Ejton.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter