0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

TRINKIJERI:Možda sam ja neozbiljan trener!? Novica nije igrao, nije mu stiglo novo koleno brzom poštom!

Objavljeno: 20.11.19 u 22:42

Košarkaši Partizana su se plasirali u top 16 fazu Evrokupa pobedom nad Ritasom 86:81.

Nakon meča Andrea Trinkijeri je izašao pred novinare i analizirao meč, a potom je u svom silu nasmejao novinare.

– Uspeli smo da se plasiramo u top 16, to je glavno. Igrali smo protiv teškog protivnika koji nikada ne odustaje. Imali smo dobrih trenutaka i loših. Sve u svemu, najvažnije je da smo uspeli da pobedimo. Imali smo dva momenta kaada smo stvorili solidnu prednost. treba da poradimo na tome da zadržavamo prednost. Uspeli smo da promašimo šest slobodnih bacanja u poslednjih dva minuta, o tome treba da razmislimo – rekao je Trinkijeri.

Upitali su novinari stratega Partizana da li je neozbiljno što je protivnik dobio priliku nakon minusa od 18 poena da se ponovo vrati u meč.

– Možda je trener bio neozbiljan? Ja ne mislim da su moji igrači neozbiljni. Mislim da nije prihvatljivo ono što se desilo. Treba nam malo odmora, kopamo već dugo vremena i svaka utakmica je bila važna. U nedelju igramo derbi, pa ovu utakmicu, pre toga smo izgubili protiv Venecije i Tofaša. Sumnjam da je to neozbiljnost, ja sam uveren da to nije to – poručio je Trinkijeri

Zanimalo je novinare i da li Partizan očekuje nova pojačanja.

– Svaki klub mora oprezno da gleda u kakvoj je situaciji i da pomogne ekipi i igračima koji se puno troše. To je posao kluba, moj posao je da pripremim tim i da moja ekipa bolje izgleda u trenucima u kojima nije bila dobra u nekim trenucima danas – rekao je Trinkijeri

Pohvalio je Trinkieri mladog Miletića

Miletić je nabacio deset kilograma mišića i svaki minut koji damo mladom igraču je minut za budućnost Partizana. Dok god budem mogao uvek ću pružiti šansu njemu jer je zaslužio. Vredno radi, sluša i svi ga vole – a potom se dotakao i zbog čega u timu nije bilo Veličkovića.

– Novica se puno potrošio u nedelju, Nismo našli novo koleno za danas, čekamo da stigne brza pošta sa novim kolenom za njega – u svom stilu je rekao Trinkijeri.

Objasnio je potom i šta se dogodilo kada je dobio tehničku grešku

– Ja mislim da znam svoj posao. Kada je lopta krenula i izašla iz ruke šutera zaleteo sam se i tražio tajm-aut. Ljudi za zapisničkim stolom me nisu gledali, valjda su gledali koliko je lepa utakmica iako sam ga na vreme tražio. Svi moramo raditi naš posao. Moji igrači moraju pogađati bacanja, a tehnička klupa mora raditi svoj posao. Tehnički faul sam dobio je jer sam poludeo, zamisli da je to bila zadnja akcija i da izgubim jer mi nisu dali tajm-aut. Pogrešila je žena i nije me poslušala, a tehnička je bila jer sam preterao – objasnio je Trinkijeri 

FOTO: KK partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter