0
Košarka

NBA: Bogdanović sipao i nije pitao – rekord karijere u velikom stilu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.19 u 09:07

Kakav meč odigrao je Bogdan Bogdanović protiv Finiks Sansa.

Bogdan Bogdanović je imao blistavo leto, makar na individualnom planu, bio je najbolji strelac Mundobasketa u Kini, a onda je po mnogima krenuo dosta sporo i loše u novu NBA sezonu.

Međutim, šta će reći posle noćašnjeg nastupa u dresu Sakramento Kingsa i pobedi protiv Finiks Sansa rezultatom 120:116.

Bogdan je šutirao i pogađao iz svih pozicija, a na kraju je ubacio čak sedam trojki i ukupno 31 poen uz fantastičan procenat iz igre – 11/14.

Ličnom učinku je dodao i sedam asistencija i četiri skoka. Treba li da se spomene da mu je to bio rekord NBA karijere?

Sakramento je do trijumfa došao tokom meča u kom je već u prvoj deonici stekao 14 poena viška, a u jednom momentu u trećem kvartalu razlika je iznosila plus 25.

Ipak, u nastavku je razlika pala, čak je Finiks zapretio i došao do tri poena minusa, ali nije bilo snage, a ni vremena da se meč u potpunosti preokrene.

Osim najefikasnijeg Bogdanovića, Rašon Holms je ubacio 20 poena i imao 15 skokova, a odličan je bio i Nemanja Bjelica sa 17 koševa i osam uhvaćenih lopti.

U poraženom timu Devin Buker je meč završiosa sa 20 poena i osam asistencija, a isti poenterski učinak imali su i Majls Bridžis i Keli Ubre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter