0
Košarka

FOTO: KK Partizan

DERBI EFEKAT Najbolje kvote za Partizan – Ritas: Crno-bela Arena lansira u Top 16 Evrokupa

Objavljeno: 20.11.19 u 14:43

Košarkaši Partizana u sredu od 20 časova dočekuju Lijetuvos Ritas, u 8. kolu Evrokupa, sa velikom šansom da prođu u Top 16 fazu.

– Nadam se da će „Štark Arena“ biti puna i da ćemo obezbediti mesto u Top 16 pred našim navijačima – rekao je trener crno-belih Andrea Trinkijeri.

I u njegovu poruku staje ono najvažnije pred ovaj meč, pa je više nego jasno u kom smeru da tražite zanimljive igre za vaš Meridianbet tiket.

Partizan je propustio prethodne dve meč lopte, protiv Venecije takođe u Areni, odnosno na gostovanju Bursi. Sada je apsolutni favorit jer ga trijumf vodi u narednu fazu Evrokupa. Kvota na „keca“ nije velika, zato odigrajte 1 i više od 152.5 poena – kvota je lepih 2.61.

Čini se da meč sa Ritasom dolazi u pravo vreme po crno-bele koji su osokoljeni trijumfom u derbiju. Pobeda nad večitim rivalom uvek donosi posebnu energiju i uz huk sa tribina Partizanu će vrata Top 16 biti otvorena.

Samo još da zakorači preko praga zvanog Ritas… Ako to Partizan učini uz dobijenu svaku četvrtinu, upravo tu prognozu možete naplatiti kvotom 7.

Naravno, nije to sve što smo vam spremili u Meridianbet specijalu za ovu utakmicu. Čekaju vas već standardne igre da pogodite više ili manje skokova, asistencija ili faulova, kao i procente šuta.

Da li možda vreme za crno-belu stotku u Areni? Ako Partizan bude postigao 100+ poena, kvota je fenomenalnih 20! Nije loše znati da je Partizan ubacio 93 poena Bursi i 80 Lokomotivi u pobedama na svom parketu.

Kako Trinkijerijeve izabranike posle Ritasa čeka gostovanje upravo Lokomotivi, te za kraj duel protiv Limoža u Areni, jasno je da je predstojeći meč pravi da se overi karta za Top 16 Evrokupa.

Nisu crno-beli blistali u derbiju, ali taj trijumf ima specifičnu vrednost i težinu, i može da pokrene ekipu ka ostvarenju evropskih ciljeva.
Sreda, 20 sati i Meridian kladionice, pravo mesto za sportsko veče usred nedelje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter