0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

TRINKIJERI: Nećemo Ritasu da zaboravimo prošlu sezonu i eliminaciju iz top 8!

Objavljeno: 19.11.19 u 13:33

U 8. kolu Evrokupa, Partizan će u sredu, 20. novembra od 20 časova dočekati litvanski Ritas u ‘Beogradskoj Areni’.

Osmo kolo 7Days Evrokupa donosi novi duel Partizana i Ritasa. Nakon što su u prvom delu grupne faze, crno-beli po prvi put savladali litvanski tim na gostujućem terenu, na red je došao i revanš, ovog puta u areni. Utakmica je na programu u sredu, 20. novembra od 20 časova a ulaz u dvoranu biće otvoren dva sata ranije.

Pred duel sa Ritasom, trener crno-belih, Andrea Trinkijeri poručuje da je Ritas težak protivnik.

– Ukoliko pogledamo izgled tabele u našoj grupi, biće nam jasno da svi timovi i dalje imaju puno razloga da se bore i imaju za šta da igraju. Svi još uvek mogu da izbore plasman u Top 16 i sigurno je da će u poslednja tri kola dati sve od sebe da to i ostvare. Ritas je težak protivnik, tim sa velikim ambicijama i sjajnim pojedincima. Pobedili smo ih u Viljnusu, ali nećemo zaboraviti prošlu godinu i način na koji su nas eliminisali u borbi za Top 8. Nadam se da će Štark Arena biti puna i da ćemo obezbediti mesto u Top 16 pred našim navijačima – istakao je Trinkijeri.

Zamenik kapitena crno-belih, Rade Zagorac je pred sutrašnji meč izjavio da Partizan mora da bude na maksimumu.

– Još jedna teška utakmica u nizu za nas. Posle pet vezanih pobeda, spojili smo dva poraza u Evrokupu i sada želimo da damo sve od sebe kako bi već sutra, pred našim navijačina, izborili Top 16. Ritas je odličan tim i siguran sam da ćemo biti u problemu ukoliko izgubimo fokus makar i na minut. Zbog toga, sutra moramo biti na našem maksimumu – naglasio je Zagorac.

FOTO: KK partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter