Crvena zvezda je otputovala u Berlin gde je sutra čeka meč 9. kola Evrolige protiv Albe, a u ‘rosteru’ neće biti Džejmsa Gista.

Poraz od Partizana zaboleo je navijače. Jutros su se pojavile informacije da je centar Džejms Gist suspendovan. To je podgrejala informacija da Amerikanac ne putuje u Berlin.


Reč je najverovatnije o hlađenju, a nije isključeno da Gist preskoči i gostovanje u Kaunasu u četvrtak. U Beogradu je ostao i povređeni Startos Perperoglu, dok se u tim vratio rekonvalescent Derik Braun. Šansu na poziciji centra dobiće Nikola Jovanović.

– Očekuje nas još jedna teška utakmica za čiju pripremu nemamo previše vremena. Iza nas su dva meča u kojima smo bili u igri svih 40 minuta i imali šansu da ih dobijemo, ali i velika potrošnja nakon produžetka sa ASVEL-om i derbija koji sam po sebi nosi dodatni utrošak energije. Ponovo smo u situaciji da imamo jako malo vremena, uz to dodatno i putovanje u Nemačku, kako bi spremni dočekali utakmicu sa ekipom Albe – rekao je Andrija Gavrilović.

Crvena zvezda protiv Albe u Berlinu igra sutra od 20 časova.