0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

VOLIM UTAKMICE PROTIV ZVEZDE – VELIČKOVIĆ: Pribojavao sam se jer je ovo mnogima prvi derbi

Objavljeno: 17.11.19 u 23:14

Slavio je Partizan 75:72 protiv Crvene zvezde, a posebno je u derbiju uživao kapiten crno-belih koji ističe da voli duele protiv crveno-belog rivala.

Nakon pobede pred novinare je izašao Novica Veličković koji je izneo svoje utiske sa meča.

– Zasluženo smo izašli kao pobednici. Borili smo se i kontrolisali utakmicu. Imali smo određene padove, ali derbi to nosi sa sobom. Bilo nam je bitno da posle poraza u poslednje vreme dobijemo i podignemo se na psihološkom planu. Uspeli smo u tome. Čestitam Zvezdi na fer i korektnoj utakmici. Hvala mojim saigračima i navijačima na podršci. Nije lako igrati derbi. Nosi to neki pritisak. Treba da iskoristimo tu energiju sa tribina da igramo bolje i jače. Idemo dalje, imamo Ritas već u sredu. To nam je jako bitna utakmica da overimo plasman u drugu rundu kupa – poručio je Veličković

Presudila je volja i borbenost ističe kapiten crno-belih.

– Presudila je volja. Taktika radi svoje na ovim utakmicama, ali verujte mi, taktika se meri i sa željom i borbenošću. Volim utakmicmu sa Zvezdom, ovaj naboj. Videli su igrači večeras. Pribojavao sam se malo jer je ovo prvi derbi mnogima – rekao je Novica

Veličković je teško preživeo poslednjih nekoliko minuta meča.

– Poslednjih pet minuta sam utrnuo. Imali smo prilike da ranije rešimo meč, ali dobro, ne gleda se pobedi u zube – zaključio je Veličković.

Iz ‘Štark arene’ – Stefan Smuđa 

FOTO: KK Partizan 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter