1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

TVITOVI: Navijači Zvezde besni na Čovića, ‘Grobarima’ nešto nedostaje…

Objavljeno: 17.11.19 u 22:30

U triler završnici Partizan je savladao Crvenu zvezdu rezultatom 75:72.

Imala je Crvena zvezda veliku priliku da preokrene u poslednjem minutu i slavi u prvom ‘večitom derbiju’ ali je Partizan uspeo da slavi na kraju. Navijači Crvene zvezde razumljivo su zadovoljni, dok ‘Grobarima’ nešto nedostaje...

FOTO: KSS 

0
0

1 Komentara

  1. definitivno trinkijeriju treba dati ostavku, jer kad bude stani-pani Partizan nista nece uraditi. kada je na 4 min. pre kraja druge cetvrtine uveo domacu postavi koja je odigrala da kraja poluvremana uspeli su sa plus14 da mrtvu zvezde dovedu do -4. Trebao je grogiranu zvezdu da dotuce krajem poluvremena da je drzao 2-3 igraca koja su napravili tu razliku Volden i Mozli. Na kraju ne uvodi tomasa na minut ipo ili dva. koji bi trener davao zagorcu toliki kredit. decko je skroz pogubljen. U igri nema discipline puno napada se zavrsi u prvim sekundama napada. bircevica ustupiti dinamiku, za njim neka ide zagorac. zvezda losa i umorna, i takvu nismo mogli dotuci nego smo pobedili zahvaljujuci glupostima covica. samo los trener moze dovesti cisto dobijenu utakmicu pred gotovo izvestan poraz. i trinki moze da bira dinamik, borac ili moxda neki talijanski drugoligas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter