6
AdmiralBet ABA Liga

BEZ KOMENTARA: Igrači Zvezde nisu hteli da daju izjave, Čović je imao obrazloženje (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.19 u 22:58

Partizan je slavio u prvom ‘večitom derbiju’ nakon uzbudljive završnice 75:72

Crvena zvezda je u poslednjem minutu imala rezultatski priključak, čak i napad za mogući produžetak, ali na kraju su slavili crno-beli sa tri poena prednosti, a presudan je bio promašaj Filipa Čovića za tri, koji je do tog trenutka bio najbolji pojedinac Crvene zvezde i potom nesportski faul sa druge strane.

Razumljivo, košarkaši Crvene zvezde nakon meča nisu bili raspoloženi za davanje izjave. Crveno-beli su Arenu napustili svi zajedno, bez razgovora sa novinarima. Filip Čović je okupljenim novinarima rekao da ne bi sada da daje izjave, jer putuje rano ujutru. 

0
0

6 Komentara

  1. Ma uzas tuga za nas navijace sramota covicu imamo 4 2ke 4 3 ke 5 4tvorki uzas play ko samo covic i 5 sta sramota kuzma i odzo plus smatram da cak kocis karijeru dobrica davidovca si ubio pa ti vidi

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan nije srbski klub,i treba da dobije otpatke.zato deca u repub. Srbskoj gladuju jer dodik sipa u vasu rupu,pa vasa pojacanja kostaju dva puta vise.oporavicete se samo ako se vrati ndh,ali se je ova drzava uspesno izborila sa ustasstvom.

    0
    0
    Odgovori
  3. dosta ste vladali troseci ogromne kolicine para namaknutih od drzave, izreketiranih od tajkuna, i ko zna na koji sve nacin nije prethodnih gidina svrtano u kasu komsinice. i sada ce zvezda oterati 2-3 stranca i dovesti 2-3 nova lika ne pitajuci koliko to kosta. (ove sto ce otpustiti odmah ce isplatiti, a novi ce doci obicno ljudi pod ugovorom koji ce susetka da otkupi, pa onda novi ugovor potpisati s njima) tako je bilo sa Kinsijem, to vam je gospodo na brzinu prosutih 1,5-2 mil. evra. ima se moze se. Partizan u kosarci dobije otpatke od drzave i to mu se inputira kao pomoc ravna komsinici (to komsinici me navodi na asocijaciju da bi je trebalo kr……) Eto ganci polako pada xavesa na te neke vase uspehe.( niti ste sta veliko uradili, niti ste iznedrili neko novo ime, nego ste „bolesno“hteli da otmete sve od Partizana.Kada vodja ode ideti i vi, a Partizan ostaje da stvara neke nove Bogdanovice.

    0
    0
    Odgovori
  4. Igraci zvezde ce sami napraviti bojkot prema mladjem covicu i ovom nazovi treneru.o navijacima da i ne govorim.kola su krenula niz brdo,i ovo vise niko ne moze da zaustavi,pa cak i kad bismo doveli tri igraca nby lige

    0
    0
    Odgovori
  5. Navijacke grupe zvezde moraju hitno da traze prijem kod predsednika drzave,jer zvezda nije jumko,sartid,pkb,pa da je svaka vrana pojede.porodicu covic sto dalje od zvezde a podguznog trenera u beton ligu.

    0
    0
    Odgovori
    • KK koji sada nosi ime Crvene Zvezde je u vlasnistvu Doktor Covica, pa drzava makar i ova Cuciceva, tu ne moze apsolutno nista da menja.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter