0
Evroliga

ZAKOMPLIKOVALO SE: Srbija ga vidi kao Đorđevićevog naslednika na klupi, umešao se i grčki velikan…

Objavljeno: 16.11.19 u 10:47

Srpski stručnjak koji je karijeru gradio u NBA ligi je na ceni, a za njega je pokazao interesovanje i grčki košarkaški velikan.

Panatinaikos iz Atine zainteresovan je da na svoju klupu dovede Igora Kokoškova, trenutno pomoćnog trenera Sakramento Kingsa. Ovu informaciju preneo je danas ‘Eurohoops’. Podsetimo, za njega se tim iz Atine interesovao i 2015. godine, ali je tada odlučio da se otisne u Jutu Džez gde je obavljao posao pomoćnog trenera.

To mu je kasnije donelo i posao prvog trenera Finiks Sansa, gde je obavljao dobar posao shodno mogućnostima tadašnjeg rostera. Ipak, dobio je otkaz i priključio se stručnom štabu Sakramento Kingsa kao pomoćnik Luka Voltona.

 

Pored Kokoškova, kandidat za klupu Panatinaikosa je i trener Uniksa Dimitris Priftis. Igor Kokoškov figurira kao ozbiljan kadnidat da nasledi Aleksandra Đorđevića na klupi reprezentacije Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter