0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Sonja Filipović / KK Partizan

ODRŽANA REDOVNA SEDNICA UO – MIJAILOVIĆ: Želimo pobedu u derbiju, na terenu i van njega!

Objavljeno: 16.11.19 u 15:38

Dva dana nakon održavanja sednice Upravnog odbora Partizan je o tome obavestio javnost putem svojih zvaničnih glasila.

Usvojeni izveštaji o radu svih struktura kluba i pružena puna podrška radu sportskog sektora.

U četvrtak, 14. novembra, Upravni odbor KK Partizan NIS je održao redovnu sednicu u beogradskom hotelu Metropol Palace. U prisustvu 15 od 20 članova UO, predstavljeni su izveštaji o radu svih sektora. Nakon prezentacije finansijskog stanja, konstatovana je likvidnost kluba, kao i značajno povećanje prihoda od prodaje ulaznica.

Predstavljen je izveštaj sektora marketinga, kao i izveštaj sportskog sektora kojem je pružena puna podrška u daljem radu.

Na redovnoj sednici Upravnog odbora, održanoj u četvrtak, napravili smo još jedan presek trenutnog stanja u svim segmentima našeg poslovanja i moram reći da imamo čime da budemo zadovoljni. Naravno, Partizan ne bi bio to što jeste kada ne bismo stremili ka većim, to jest najvećim ciljevima, a na putu ka ostvarenju tih ciljeva nas čeka još mnogo teških prepreka – istakao je predsednik Partizana NIS, Ostoja Mijailović i potom dodao:

Prvi u nizu izazova je predstojeći derbi u kojem želimo pobedu i na terenu ali i van njega. Pozivam naše navijače da u što većem broju dođu u Štark Arenu, ali i da navijaju sportski, uzdržavajući se od bilo kakvih uvreda, upućenih bilo kome, čak iako smatraju da je neko svojim ponašanjem te uvrede isprovocirao. Želimo da prvi derbi koji organizujemo u Areni prođe u najboljem mogućem redu i da na taj način još jednom pokažemo veličinu kluba koji predstavljamo – poručio je Mijailović.

FOTO: Sonja Filipović / KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter