1
Evrokup

FOTO: KK Partizan

‘GROBARI’ NA TVITERU: Nisu mnogo aktivni, ali kritikuju četu Andree Trinkjerija (TVITOVI)

Objavljeno: 13.11.19 u 18:55

Partizan na poluvremenu meča 7. kola Evrokupa gubi u gostima od Tofaša 42:31, a krivac je očajna prva četvrtina.

Nije ovo crno-bele veče u Bursi. Ako se nešto ozbiljno ne promeni u igri čete Andree Trinkjerija, Partizan će vezati drugi poraz u Evropi. Bili su crno-beli veoma loši u prvom delu igre, pre svega u prvoj četvrtini kada su za osam minuta ubacili svega pet poena. Šut za tri poena nije hteo, te i ne baš raspoloženi Tofaš imao je i preko deset poena prednosti.

To je naljutilo navijače Partizana koji su na Tviteru nezadovoljni igrom ‘parnog valjka’.

0
0

1 Komentara

  1. nije da se pravim pametan sada kada je Partizan zaredjao poraze u evro kupu, ali sam na pocetku trenerskog mandata trinkijerija shvatio da u igri pod obrucima za njega postoje mnoge tajne. provaljeni smo, nasa igra preuzimanja je procitana, a parahovski nema mesta (svakome ce dati 10 koseva i uhvatiti 4-5 skokova) sto je dovoljno. trinkijeri ne zna da mu nadje mesto u timu, nego se odrice dobrog centra., itd puno toga nas trener ne konta, samo cete videte kad o njegovoj strucnosti progovore „pravi kjudi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter