0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

JOKIĆEV ŠUT O KOM BRUJI AMERIKA: Mislio sam da će biti ‘er-bol’…

Objavljeno: 11.11.19 u 09:53

Nikola Jokić opet je u centru pažnje. Pogotkom za pobedu u produžetku protiv Minesota Timbervulfsa ponovo je heroj Denver Nagetsa.

Jokić je na 2,4 sekunde pre kraja produžetka pogodio šut iz okreta preko ruke visokog Karla-Entonija Taunsa za pobedu 100:98.

– Bilo je nešto slično planirano, ali ne baš tako. Fintirao sam, hteo sam da krenem ka košu, ali sam izveo poluokret i šutirao. Radio sam na tome – rekao je Jokić.

– Izgleda kao da mogu samo teške šuteve da ubacim. Kad sam ovo šutirao mislio sam da ću da bacim ‘er-bol’, ali je ušla – dodao je srpski centar.

Nagetsi su u ovom meču imali 16 poena prednosti u samoj završnici, ali su to prokockali i dozvolili rivalu da uđe u produžetak.

– Kao da smo izgubili energiju, momentum… Primili smo šuteve, davali smo im slobodna bacanja… Ako vodimo toliko, onda moramo i da završimo meč. Mučili smo se u celoj četvrtoj četvrtini, ali smo dobro skakali. Mislim da su skokovi ključ pobede, samo što moramo da verujemo u to što imamo i da ga ne gubimo tako lako – istakao je Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter