3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

GAVRILOVIĆ NAKON +42: Za nas nije bila laka utakmica!

Objavljeno: 11.11.19 u 23:44

Igrala je danas Crvena zvezda onako kako navijači to očekuju od šampiona ABA lige, požrtvovano u odbrani i raspoloženo u napadu, otud i ubedljiva pobeda.

Crveno-beli su savladali Igokeu rezultatom 103:61, a nakon meča pred novinare je izašao i Andrija Gavrilović koji je izneo svoj pogled na meč.

– Rekao sam u najavi da ne očekujemo laku utakmicu. Rezultatski gledano, razlika je velika, ali za nas nije bila laka utakmica. Uvek posle evroligaške utakmice, nakon bilo kog poraza, teško je vratiti se. Imali smo problema u pripremi, ali sam zadovoljan kako smo izgledali, bili koncentrisani i kako smo od početka poštovali zadatke – rekao je Gavilović.

Zadovoljan je trener Crvene zvezde zbog činjenice da su igrači ispoštovali sve ono što je od njih tražio

– Igrali smo dobru odbranu, dizali smo formu u toku pripreme utakmice i mislim da smo sve ispoštovali. U Igokei se dešavaju promene, trenerske i igračke. Mi znamo da ekipe koje se bore za svaku pobedu u ABA ligi da su jako opasne. Sa malo potcenjivanja može da ispadne svašta – poručio je Gavrilović.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter