0
AdmiralBet ABA Liga

MILOJEVIĆ: Moramo odlučnije i pametnije protiv Krke!

Objavljeno: 10.11.19 u 11:56

Košarkaši Mega Bemaxa u ponedeljak 11. novembra od 18 časova nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u okviru 7. kola gostovati u Novom Mestu ekipi Krke.

Obe ekipe su u prošlom kolu doživele poraze na svom terenu, pa će utakmica u ponedeljak biti prilika za obe ekipe da poprave utisak.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istakao da veruje njegova ekipa mora da odigra odlučnije i pametnije u napadu u odnosu na prethodne mečeve:

– U ponedeljak gostujemo Krki koja posebno dobro igra na svom terenu i gde svake godine padne neko od favorita za titulu. Imamo jednu pobedu iz pet mečeva, ali su svi ti porazi došli od objektivno boljih ekipa od nas. Moramo prvo kroz trening, a tek onda kroz utakmice da povratimo samopouzdanje. Očekuje nas težak meč gde uz agresivnu odbranu, moramo da budemo daleko odlučniji i pametniji u napadu i ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do pobede koja bi nam puno značila za nastavak takmičenja – izjavio je Milojević.

Mega Bemax i Krka su do sada odigrali 10 susreta u ABA ligi uz skor 6-4 za Megu. Mega je u prošlom kolu u Hali sportova Ranko Žeravica izgubila od Budućnosti sa 57:94 dok je Krka izgubila na svom terenu od Primorske sa 71:89. Posle 5 odigranih kola ABA lige, Mega ima skor 1-4 dok Krka ima 2 pobede i 3 poraza.

Plejmejker Mege Nenad Miljenović je istakao da ekipa ima dovoljno vremena da se spremi za utakmicu u Novom Mestu:

– Krka je ekipa koja odlično igra na domaćem terenu, vrlo često favoriti za osvajanje lige gube u Novom Mestu. Mi pre svega želimo kroz ovu nedelju da unapredimo našu igru i da na utakmici to i pokažemo. Imamo dovoljno vremena da se spremimo i da odemo na gostovanje sa jasnom idejom kako možemo da pobedimo – izjavio je Miljenović.

Utakmica 6. kola ABA lige između Krke i Mega Bemaxa je zakazana za ponedeljak 11. novembar od 18 časova u hali Leona Štuklja u Novom Mestu, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter