0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

GAVRILOVIĆ: Zvezda u hendikepu čeka Igokeu! Lazić, dobro se poznajemo, recept se zna

Objavljeno: 10.11.19 u 13:29

Košarkaši Crvene zvezde mts nastavljaju ABA ligašku sezonu utakmicom 6.kola protiv Igokee. Taj meč igra se u ponedeljak od 21 sat u dvorani „Aleksandar Nikolić“ i zatvoriće tu rundu regionalnog takmičenja.

Crveno-beli su zabeležili dve uzastopne pobede u regionalnom takmičenju, i žele nastavak pozitivnih rezultata u ABA ligi paralelno igrajući teške utakmice u Evroligi. Trener Crvene zvezde mts Andrija Gavrilović kaže da će ekipa sa maksimalnim respektom dočekati ekipu Igokee:

Ne očekujemo laku utakmicu, ekipa Igokee ima svoj kvalitet i ambicije, i svakako su na mnogo lošijoj poziciji nego što to govore i njihove igre, a i sastav koji imaju. U tom smislu već su napravili i neke promene u svom rosteru kako bi predupredili rizike. Tu je stigao i trener koji dobro poznaje i klub i sredinu u kojoj je već pravio uspehe. Sa druge strane, mi moramo da odigramo dobru utakmicu i to lišeni pomoći Brauna i Čovića kako bi stigli do bodova pred novu seriju teških utakmica i novi dupli program koji nas očekuje naredne nedelje. Pod znakom pitanja za ovaj meč je i Davidovac – rekao je trener crveno-belih koji je pozvao navijače da pruže podršku ekipi u ponedeljak.

Branko Lazić je istakao da dobro poznaje Igokeu.

– Dobro se poznajemo sa ekipom Igokee, često puta smo igrali sa njima, dobar tim, svakako mnogo bolji nego njihov položaj na tabeli. Vratio se trener Bajić koji dobro poznaje klub, već su promenili neke igrače i sve to govori da veruju da mogu mnogo više. Sa naše strane recept se zna, čvrsto u odbrani, bez padova u igri jer su nam bodovi izuzetno važni u narednoj utakmici – rekao je kapiten Crvene zvezde mts.

Ovo će biti 17.duel dva kluba u regionalnom takmičenju, Crvena zvezda vodi 11-5 u pobedama.

Karte za ovu utakmicu nalaze se u prodaji od petka u svim poslovnicama Tickets.rs a prodavaće se i na dan utakmice na blagajni hale „Aleksandar Nikolić“ od 18 časova pa do početka utakmice.

Ovo je prva utakmica koju će crveno-beli kao domaćini igrati uz prisustvo publike u hali ‘Aleksandar Nikolić’ pošto su u prve dve utakmice igrali pred delimičnim prisustvom publike (kazna ABA lige) a u trećoj su ugostili Megu u dvorani FMP-a zbog zauzetosti hale Aleksandar Nikolić.

FOTO: KK Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter