3
Evroliga

PROBLEMI U BARSELONI: Mirotić i saigrači ‘miniraju’ Pešića – ima li nade za Zvezdu? (FOTO)

Objavljeno: 05.11.19 u 14:55

Trofejni srpski stručnjak Svetislav Pešić naišao je na velike probleme u katalonskom klubu.

I pored dobrog početka sezone, pre svega u Evroligi koja je zacrtana kao glavni cilj ove sezone, u Barseloni ima dosta problema.

To je prenela ‘Marka’ koja je objavila da je došlo do raskola u svlačionici i da postoji određena netrpeljivost Svetislava Pešića sa skupo plaćenim zvezdama tima.

Evo kako je ovaj renomirani španski list opisao situaciju u katalonskom klubu.

– Iako Barselona predvodi Evroligu sa skorom od pet pobeda i jednim porazom, situacija u svlačionici daleko je od idealne. Animozitet prema Pešiću je sve veći. I to ne samo među onima koji ga poznaju iz prošle sezone, već i od igrača koji su tek stigli u klub. Novima je trebalo malo vremena kako bi se uvereili da stvarnost čak nadmašuje negativne komentare igrača koje je ranije trenirao – stoji u tekstu madridskog lista koji objašnjava šta je to izludelo igrače Barselone kada je u pitanju Pešić.

Potom su spomenuli i igrače koji su u toj priči.

– Mnogo je nezadovoljnih. Jedan od tih je Oriola, koji je u finalu Svetskog prvenstva zaustavio Luisa Skolu, a sada gotovo i da ne igra. Drugi poput Šmitsa ne dobijaju ni mrvice. Problem za Pešića je što je u sukobu i s onima koji najviše igraju. Jasno se na licima igrača vidi koliko su nezadovoljni Pešićem. Čak je pomalo ružno videti kakve gestikulacije pravi najveća zvezda Mirotić, dok Pešić daje savete na tajm-autu. I nije jedini – piše u članku „Marke“.

Pitanje je do kada će Pešić ostati trener. Znamo da je želja predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića da baš trofejni stručnjak preuzme kormilo kluba sa Malog Kalemegdana.

– Ako je suditi prema licima igrača Barcelone, Pešić je već prestao da bude trener. Klub je znao da opasnost od toga postoji, ali i dalje veruje Pešiću. Višemilionski projekat može da prodadne jer požar nije ugašen na vreme – zaključuje ‘Marka’.

0
0

3 Komentara

  1. Kom – pogledala sam ovaj youtube snimak i jos sam vise ubedjena u ono sto sam rekla, a drustvene, politicke i istorijske prilike bolje poznajem nego milioni ostalih sadasnjih i bivsih Srba

    0
    0
    Odgovori
  2. Taj Mirotic, Crnogorac, bivsi Srbin namerno hoce da unisti Pesica. Sta je sa tim svim bivsim Srbima? Izgleda da su mnogo namrzli tu cinjenicu da su nekad bili Srbi, pa hoce da uniste i ostale Srbe. To sve isto rade svi bivsi Srbi: Hrvati, Bosanci, Crnogorci, Makedonci…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter