0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

CITIRAO BIVŠEG NAPADAČA JUVENTUSA – TRINKIJERI: ‘Ko dobije raduje se, ko izgubi daje objašnjenja’!

Objavljeno: 05.11.19 u 22:41

Partizan danas nije ličio na sebe, a to je iskoristila odlična Venecija koja je slavila 69:83.

Nakon meča brutalno iskren kao i obično izašao je Andrea Trinkijeri pred medije.

– Bila je ovo jedna od onih večeri kada ništa što pokušavamo nije delovalo. Nismo dobro čitali njihovu odbranu. Bili smo loši. U odbrani i napadu – počeo je Trinkijeri.

Upitan je trener Partizana da prokomentariše pristup njegovih košarkaša u trećoj četvrtini u kojoj su crno-beli postigli svega devet poena.

– Veliki italijanski fudbaler Đanluka Vijali rekao je jednu stvar. ‘Ko dobija raduje se, ko izgubi daje objašnjenja‘. Mislim da smo bili loši u svim segmentima, nismo dobro čitali meč. Bila je sramota od utakmice, ali… ja mislim da je ovakva utakmica koja je bila loša ne sme da anulira druge stvari koje smo do sada uradili. Ako smo pametni shvatićemo poruku koja je izašla iz ovoga, a shvatićemo i ako nismo pametni, ali malo teže – rekao je Trinkijeri.

Podsetio je Trinkijeri novinare kada je Partizan poslednji put igrao u Areni.

Znate li kada smo poslednji put igrali u areni – upitao je Trinkijeri i potom dao odgovor na svoje pitanje.

Pre dva meseca smo poslednji put igrali ovde. Ovakve utakmice se dešavaju, imao sam ih, u karijeri. Igrali smo kao da smo se našli jutros i krenuli na basket. Ovo nije slika našeg tima. Žao mi je, nisam ljut, samo mi je žao. Ako misliš da ću sada sa pištoljem ići u svlačionicu, neću. Bili smo loši, ali smo igrali protiv dobrog protivnika – istakao je Trinkijeri. 

Podsetio je Italijan da Partizan nema vremena za treninge.

– Imaćemo ovakvih mečeva, ali ćemo imati i one kao sa Lokomotivom i u Limožu. Mi nemamo vremena za trening, nego moramo da izmislimo sve na licu mesta, danas nismo ništa izmislili – zaključio je Trinkijeri.

FOTO: KK partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter