0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PRIZNANJE: Krilo Partizana igrač kola ABA lige

Objavljeno: 04.11.19 u 21:02

Laskavo priznanje MVP-a 5. kola ABA lige pripalo je centru Partizana – Rašonu Tomasu.

Letos je zabrinuo navijače Partizana hapšenjem u Americi. Ipak, Rašon Tomas je od prve utakmice u crno-belom dresu obradovao navijače Partizana. Kao nagrada stigla je odlična partija protiv FMP-a i priznanje za igrača kola.

Rašon Tomas je protiv ‘pantera’ ubacio 23 poena uz pet skokova i dve asistencije. To je donelo indeks uspešnosti od 31. Iza sebe ostavio je Lensa Herisa iz Primorske i Nikolu Ivanovića iz Budućnosti.

Što se tiče pojedinačnih učinaka, najbolji strelac kola bio je Brajon Alen iz Zadra, koji je protiv Igokee postigao 24 poena, a najviše skokova uhvatio je Akos Keler, takođe iz Zadra (ukupno 11). Laskavu titulu najboljeg asistenta podelili su Žan-Mark Šiško iz Primorske i Stefan Pot iz FMP-a, upisavši po 12 asistencija, a najsupešniji „kradljivac“ bio je Rade Zagorac, koji je pet puta uzeo loptu košarkašima iz Železnika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter