24
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

OSTOJA MIJAILOVIĆ ODGOVORIO: Nemate razloga za strah, imate mnogo veći budžet od nas!

Objavljeno: 03.11.19 u 15:21

FMP Železnik se danas oglasio saopštenjem za javnost posle poraza od Partizana u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ – 90:85.

‘Panteri’ su skrenuli pažnju javnosti na uvrede sa tribina i nesporsko ponašanje publike, a za sve su okrivili Partizan i ‘njihovu kuhinju’. Odgovor iz Partizana stigao je putem Tvitera od strane predsednika kluba Ostoje Mijailovića:

– Poznata kuhinja ponovo radi pred predstojeći gradski derbi. Nemate razloga za strah, imate mnogo veći budžet od Partizana. Za pobedu ćemo se boriti srcema na parketu, a ne kroz medijska saopštenja – poručio je Ostoja Mijailović.

0
0

24 Komentara

  1. Ne znam zasto drzava daje iz budzeta tolike pare za strane klubove,i da li imate neki dokaz da ste srbski klub?

    0
    0
    Odgovori
  2. Koji su ovo komentari, kao Andrej preuzeo Partizan i ništa ne može cz i Nebojši. Zamisli AV više voli Nebojšu nego svog brata. Da je istina da je Andrej u Partizanu Nebojša bi završio u prdekani zbog Kosova, ovako ga štiti AV.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koji debil imaš problem sa Fmp-om a pominješ Zvezdu,pa ti imaš kompleks zvani Crvena Zvezda,ona pobedi Himki a ti odmah kod bate treba mi krilni vidiš kako su jaki ,a možda i pleja pa i centra za svaki slučaj,a onda u novinama Zvezda ima najveći budzet ,ona je mezimica vlasti,hahahaha

    0
    0
    Odgovori
  4. Ostoja,oni su se usrali i pored velikog budzeta.Al zasto ti cutis i ne pitas sa kojim razlogom je dozvoljeno ovome kriminalcu da ima dva kluba u ligi.

    0
    0
    Odgovori
    • Ostoja nemas razlog da brines posto je javna tajna da je Andrej Vucic usao u partizan i uzeo ga uz procenat posto to nije uspeo kod Covica slobodno priznaj

      0
      0
      Odgovori
      • Kakve veze vi hrvati imate da Kosmetom? Knin/Obrenovac, ustaše/avangarda, pod fantomkama napadaju Srbe koje nazivaju Ciganima jer su gledali Zvezdu. Još jednom te pitam šta vi hrvati imate sa Kosmetom?

        0
        0
        Odgovori
        • Majmunčino, Partizan je srpskiji tim od vas i neka te bude sram to što pišeš. Moga dedu i još 30 hiljada Srba na Golom otoku nije likvidirao Tuđman nego vaš predsednik Nikola Bugarčić koji je bio i upravnik tog srpskog stratišta.
          Sram te bilo još jednom.

          0
          0
        • Nisi razumeo šta sam napisao, toliko mrzite Zvezdu da se nedela vaših huligana ne razlikuju od hrvatskih huligana koji sebe otvoreno nazivaju ustašama, da li ti je jasno da su vas toliko zadojili mržnjom da su vas vaši huligani izjednačili sa ustašama, ne moj komentar nego nedela onih koji se predstavljaju kao grobari i to što su uradili posle Zvezdine utakmice sa YB. To je činjenica koju nikakva tužna priča i srbovanje ne može da poništi, nema srpske porodice koja nije stradala, svakome od nas je neko blizak bio žrtva fašista/nacista/komunista

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter