0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

TRINKIJERI U SVOM STILU: ‘Nije izgledalo lepo, ali je ukus fantastičan’!

Objavljeno: 02.11.19 u 23:20

Košarkaši Partizana savladali su FMP u 5. kolu ABA lige rezultatom 90:85.

Nakon meča pred novinare je izašao trener Partizana Andrea Trinkijeri.

– Jedna ekipa je bila sveža, pogodila je sve, a druga se motala po terenu. Nismo dobro igrali, ali smo napravili sve da dobijemo utakmicu. FMP je dobro igrao, pripremili su se, bili efikasni. Mi smo komplikovali život – rekao je Trinkijeri i napomenuo da je ovo bitan trijumf za njegov tim.

Trinkijeri je potom na engleskom opisao večerašnju pobedeu ‘Doesn’t look good, but it tastes amazing’

Nije izgledalo dobro, ali je ukus fantastičan. Izuzetno važna pobeda. To je najvažnije – kazao je on.

Pobeđen je Limož, a nekoliko dana kasnije i FMP. Trener Partizana upitan je koliko će to psihološki i emotivno značiti njegovom timu…

Pobeda znači do sutra u sedam kad je trening. Teško je planirati nešto. Jedva čekam pauzu od Evrokupa da s profom Koprivicom nešto treniramo. Ekipa ima ogromnu potrebu da trenira, ali ne uspevamo. Od Limoža smo imali 25 minuta treninga. Svakog dana gledam ko je zdrav, ko nije… Voleo bih da mogu da koristim tih 5-0, ali svaku utakmicu moramo da igramo. U utorak je Venecija, čeka nas teška utakmica – zaključio je Trinkijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter