0
Košarka

NBA: Lenard bez milosti ka bivšem klubu, Okafor ‘pojeo’ Jokića! (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.19 u 09:07

Tri utakmice odigrane su u noći između četvrtka i petka u NBA ligi. Samo je Nikola Jokić od naših košarkaša izašao na teren, nije se proslavio u porazu svog tima.
Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na gostovanju od Nju Orleans Pelikansa 122:107.

Nikola Jokić odigrao je slabu partiju, pre svega defanzivno i naišao je na kritike mnogih u Sjedinjenim Američkim Državama.

Srpski košarkaš na terenu je proveo 27 minuta i ostvario je učinak od 13 poena (5/6), šest skokova i asistencija, ali je odbrambeno izgledao veoma loše.

Drugi poraz u nizu za Denver. Noćas su izgubili u Nju Orleansu, Brendon Ingram i Džahil Okafor su iskombinovali 51 poen za Pelikanse, iskusni Holidej dodao 19, uz 7 asistencija i 5 skokova.

Okafor je dobro čuvao Jokića. Ovo je prva pobeda za Nju Orleans i veliko ohrabrenje za tim dok čekaju debi prvog pika Zajona Vilijamsona.

Košarkaši Majami Hita pobedili su Atlantu Hokse 106:97.

Ekipa sa Floride ostvarila je četvrtu pobedu u pet odigranih utakmica, a ponovo je jedan od najzaslužnijih bio „ruki“ Kendrik Nan.

Košarkaš kog niko nije izabrao na NBA draftu koristi drugu šansu i igra fenomenalno na startu sezone.

Los Anđeles Klipersi su savladali San Antonio Sparse 103:97.  Posle prvog poluvremena u kom su se timovi smenjivali u vođstvu, Klipersi su uglavnom kontrolisali rezultat u trećem periodu ali razlika nije bila veća od osam poena.

Klipersi potom uspevaju konačno da dođu do dvocifrene razlike kada je sjajan bio Kavaj Lenard. Ipak Sparsi su uspeli da istope tu razliku, a zahvaljujući sjajnom Demaru Derozanu uspeli su da priđu na minus četiri na dva minuta do kraja. Lenard je baš tada ukrao loptu Derozanu posle čega je Montrezl Herel pogodio za dva i povećao na plus šest. I Sparsi i Klipersi su propustili sledećih nekoliko napada da bi Herel sa linije za slobodna bacanja prelomio utakmicu.

Kavaj Lenard je bio fantastičan sa 38 poena  i 12 skokova uz šut iz igre 15/32, a Herel je ubacio 24 poena. Kod San Anotnija je Derozan imao 29 poena, a Derik Vajt 20. 

Atlanta – Majami 97:106
Nju Orleans – Denver 122:107
LA Klipers – San Antonio 103:97

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter