0
Košarka

STEFAN JOVIĆ: Branko Lazić je zasluženo isključen iz utakmice! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.19 u 22:35

Bivši igrač Crvene zvezde večeras nije dobio šansu da u dresu Himkija zaigra protiv crveno-belih.

Povreda rebara sprečila ga je da igra pred navijačima koje je uveseljavao pre par godina. Na početku je bio upitan kada bi mogao da zaigra.

– Nadam se sad na moj rođendan u nedelju, igramo protiv Uniksa, sutra imam kontrolu da vidim u kakvom je stanju rebro i ako je sve u redu, zaigraću – rekao je Jović novinarima posle meča.

Dobio je ovacije sa tribina.

– Hvala im na tome, drago mi je da sam ostao upamćen po, ne samo po dobrim igrama, nego i ovako… Stvarno mi je drago da osetim ponovo tu atmosferu koja je i bila ranijih godina. Zvezdi svaka čast na pruženoj partiji, besprekorna borbenost i energija, pokazali su sve ono što ih je krasilo poslednjih pet-šest godina.

– Bilo je malo čudno… Jeste, dosta čudno, jer svaku pesmu znam, svaku reč znam, vratile su se stare emocije. Sigurno da je bilo dosta emotivno.

Imao je poruku za navijače Zvezde.

– Želim da poručim svima da veruju u ovaj tim jer ima kvalitet, ima armiju navijača iza sebe i da će rezultati doći.

Dotakao se i isključenja Branka Lazića.

– Bio sam bukvalno na toj liniji (kod faula), tačno sam video šta se desilo, mislim da je Lazić sa razlogom isključen… – pojasnio je Jović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter