2
Evrokup

FOTO: KK Partizan

TRINKIJERI: Bili su agresivni, ali smo se vratili, korak po korak… Pobedili smo zasluženo

Objavljeno: 30.10.19 u 22:29

Nova pobeda Partizana NIS u 7Days Evrokupu! U petom kolu, crno-beli su u Limožu došli do svog petog trijumfa i jedina su ekipa sa maksimalnim učinkom u čitavom takmičenju

Andrea Trinkijeri je nakon meča čestitao igračima Partizana i detaljnije je analizirao meč.

– Čestitam mojim igračima, uspeli su da pronađu način da odigraju tešku utakmicu. Znamo da je Limož na svom terenu veoma težak protivnik, da dobro trče, da su dobri fizički i da imaju puno šutera zajedno na terenu. Počeli smo veoma loše, sporo… Oni su bili veoma agresivni. Ali, posed po posed, vratili smo se i uspeli da smanjimo razliku u prvoj četvrtini., što je bio ključni momenat u utakmici, jer da su otišli na pauzu sa 15 poena razlike, ne bismo imali šansu da se vratimo. Potom smo imali dve defanzivno sjajne četvrtine, drugu i treću, gde smo zajedno primili 15 poena. Drugi ključni segment je bio naš skok u odbrani i napadu koji nam je doneo puno samopouzdanja. Verujem da smo zasluženo pobedili – zaključio je Trinkijeri.

FOTO: KK Partizan 

0
0

2 Komentara

  1. Kosarkasi Crvene zvezde trijumfovali su protiv Partizana sa 106:101 (21:11, 15:24, 24:28, 25:22, 21:16) nakon produzetka u prvom polufinalnom mecu plej-ofa ABA lige, te su tako dosli na korak od plasmana u finale regionalnog takmicenja. Heroj pobede bio je mladi Dejan Davidovac koji je odigrao odlicno u poslednjem periodu, ali i Bili Beron koji je bio odlican u finisu produzetka.

    0
    0
    Odgovori
  2. BRAVO MAJSTORI ! BRAVO.
    NEKA VIDE BALVANI IZ
    F. K. P. KAKO SE VODI TIM.
    SVAKA VAM CAST. JOS
    TALIJANE PONOVO DA
    POBEDIMO I MOZEMO KAPU
    DA NAKRIVIMO. PRVI SMO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter