1
Evroliga

GAVRILOVIĆ: Prva četvrtina kazna za ceo meč! MICIĆ: Navijač sam Zvezde, želim im sve najbolje!

Objavljeno: 29.10.19 u 21:58

Trener Crvene zvezde Andrija Gavrilović nije krio nezadovoljstvo porazom u Istanbulu, a evo i šta je rekao ‘rekorder’ Vasilije Micić.

Strateg crveno-belih Andrija Gavrilović prvo je čestitao Efesu na pobedi, a poraz svog tima vidi u očajnoj prvoj četvrtini.

– Pre svega čestitke Efesu na dobroj igri i pobedi. U dobrom su momentu i u Evroligi i u šampionatu Turske. Mi smo imali cilj da se nadmećemo, da pokušamo da napravimo iznenađenje. Imali smo dobru reakciju u trećoj četvrtini, ali prva četvrtina nas je kaznila za čitav meč. Uz to je bila i velika razlika u procentu šuta za tri poena – rekao je Gavrilović i dodao:

– Uvek pokušavamo da napravimo prave odluke, ali Efes ima više od jednog igrača koji može da prenosi loptu. Kada igraju Micić i Larkin zajedno, onda imate izbor na koga da igrate presing. Da, agresivniji smo obično, ali kada igrate protiv trojke Micić-Larkin-Simon, e onda morate mnogo dobro da razmislite na kome od njih igrate najagresivnije. Oni igraju sve. Tražili smo prave mečapove u odbrani, ali to nije baš lako.

Vasilije Micić bio je ‘prva puška’ Efesa, a protiv svog bivšeg kluba Crvene zvezde postigao je novi rekord po broju postignutih koševa.

– Naše drugo poluvreme bilo je skoro perfektno, oni su pokušali da se vrate, ali uspeli smo ponovo da se odvojimo. Oni su dobar tim, sa velikim potencijalom, odgovorili smo dobrom odbranom, nekim ludim šutevima, ali sve smo to zaslužili. Ja sam navijač Crvene zvezde, srećan sam što smo pobedili, ali želim im sve najbolje, imaju dobar tim – istakao je reprezentativac Srbije.

Crvena zvezda sledeći meč Evrolige igra već u četvrtak, a rival je Himki od 19 časova u dvorani ‘Aleksadnar Nikolić’.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter