0
Košarka

FOTO: YouTube

‘TRINKIJERI ME NIJE ZVAO…’: Dragan Milosavljević otvoreno o pregovorima sa Partizanom prethodnog leta!

Objavljeno: 27.10.19 u 14:15

Partizan ga je želeo, ali je srpski bek ostao u Unikahi. Sada je objasnio i zbog čega je tako odlučio.

Milosavljević je u izjavi za ‘Telegraf’ opisao kako su tekli pregovori sa crno-belima. Podsetimo, trener Andrea Trinkijeri je tada izjavio da je sve bilo vrlo blizu dogovora sa srpskim reprezentativcem.

– On je bio ‘metar u golu’. Prodao sam čak i ‘kuću na moru’ da bih ga doveo, ali je onda lopta izbačena iz gola. Ima dobrih domaćih igrača, ali trenutno su nedostupni – rekao je Trinkijeri u avgustu.

Međutim, Milosavljević je otkrio da nije sve bilo baš tako.

– Jeste, došao je taj poziv iz Partizana, međutim, ja sam već dogovorio sve sa Unikahom. Nisam se ja ni čuo sa Trinkijerijem. Ja sam se čuo sa Nikolom Lončarom i nisam uopšte pričao sa Trinkijerijem – rekao je Milosavljević za ‘Telegraf’.

Ne zamera Italijanu na takvoj izjavi.

Trinkijeri ima te simpatične izjave. Nije to baš bilo tako, ali dobro. Rekao sam da već imam dogovor sa ljudima iz kluba i potpisao sam predugovor. Ne ide sada da prekršim dogovor. To je to – zaključio je srpski bek.

Milosavljević se trenutno oporavlja od teške povrede kolena, zbog koje je propustio Mundobasket u Kini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter