4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube

POSLE PORAZA U LJUBLJANI: ‘Grobarima’ je preko glave dva igrača (TVITOVI)

Objavljeno: 26.10.19 u 21:15

Partizan je u Ljubljani poražen od Cedevita Olimpije 85:69, što je drugi poraz crno-belih u Sloveniji za manje od mesec dana.

‘Grobari’ su svesni teškog perioda u kom se nalazi četa Andree Trinkjerija koja je više po autobusima i avionima nego u Beogradu. Zbog toga pristalice crno-belih smiruju situaciju posle poraza od Cedevita Olimpije i pozivaju na podršku pred meč sa Limožom.

Ipak, pojedini navijači ne mogu da se pomire sa činjenicom da su u timu Žanis Peiners i Arsiom Parakhuski. ‘Grobari’ misle da za Letonca i Belorusa nema mesta u ovom timu.

 

0
0

4 Komentara

  1. PEJNERS I PARAHUNSKI NISU
    DORASLI PARTIZANU. MA
    NISU NI ZA MEGU I FMP.
    TRINKI ODMAH DVE ZAMENE ZA NJIH I BEK
    SUTER. AKO HOCEMO DA
    PORAZIMO EVROPU.

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta je vama naslov????Ejjjj , jbt pa ovi momci kidaju ove sezone , izgube jednu utakmicu u gostima , i to kod jedne od ekipa sa najvećim budžetom u ligi i vi postavljate naslov na osnovu komentara 4 ili 5 isfrustriranih twiter ili instagram „navijaca“. Puna podrška momcima i Trinkijeriju, zgazite ih sve!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter