0
Košarka

DOBRODOŠLI U KINU: Zavirite u svet Miroslava Raduljice, centar otkrio šta je veoma opasno po njega (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.19 u 11:55

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica nastavio je karijeru u Kini, a nakon povrede vraća se na teren, putem kamere zavirili smo u njegovu svakodnevnicu.

– Pre četiri godina sam počeo da igram ovde, bilo mi je čudno, ali ne onoliko čudno kako sam očekivao. Prija mi sve ovde jer imam neki svoj mali svet. Imam vremena da pročitam neku knjigu, gledam dokumentarce, razmišljam, što može da bude opasno.

Raduljica je nekoliko mečeva Đangsu Dragonsa  propustio zbog povrede, ali se brzo vratio u tim.

– Nisam još uvek sto posto fit, ali ću se potruditi da to prevaziđem i budem bolji nego u prošloj utakmici koja je bila da vidimo na čemu smo. Danas će to biti bolje – rekao je Raduljica.

Predsednik tima Ši Linije veruje da će Raduljjica pomoći timu da bude velika glavobolja protivničkim odbranama.

– Kada se vrati na teren biće u kombinaciji sa Donaldom Slounom, pogotovo na pik end rolu u napadu biće to veliki problem za protivnike, rekao je predsednik kluba Ši Linije

U dokumentarcu RTS-a Raduljica je govorio o jezičkim preprekama, kako se snalazi u dalekoj zemlji. Raduljica je istakao da je veliki ljubitelj kafe, a otvaranje Starbaksa u neposrednoj blizini mu mnogo znači.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter