2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA league/Partizan

ANDREA TRINKJERI: Gubili smo, nismo ušli u bonus, sve ostalo je nevažno!

Objavljeno: 26.10.19 u 22:15

Italijanski stručnjak bio je vrlo nezadovoljan posle poraza njegovog tima od Cedevita Olimpije u Ljubljani.

Andrea Trinkjeri je rekao da je očekivao da će njegova ekipa u jednom trenutku biti ‘prazna’, ali da su neke stvari nedopustive, pre svega to što u poslednjoj deonici nisu ušli u bonus, a jurili su prednost rivala.

– Iskreno čestitam Cedevita Olimpiji, zaslužili su pobedu, bili su bolji u svakoj odbrani i napadu, skoku. Imali smo loš start, uspeli smo da se vratimo i slika naše utakmice je poslednja četvrtina – nismo ušli u bonus, sve više nije ni važno. Bili smo jako loši, prazni. Znao sam da u ovako teškom periodu to može da se desi, ali nije prihvatljivo da gubiš utakmicu i da nisi u bonusu. Nismo dovoljno bili fokusirani na posao večeras – rekao je Italijan.

On je dodao da je tim izgledao bolje nego u Kopru.

– Svaki aspekt igre je bio problem, nismo imali dovoljno energije da igramo. Sigurno smo bili malo bolji nego u Kopru, ali u poslednjoj četvrtini nije bilo ni energije, ni kocentracije da igramo – zaključio je Trinkjeri.

Partizan u ABA ligi sada ima skor 2-2, dok u Evrokupu ima 4-0.

0
0

2 Komentara

  1. TRINKI, LONCARU SKLONITE
    PEJNERSA, PARAHOVSKOG.
    NISU ONI ZA PARTIZAN.
    DOSTA SLABI IGRACA. IGRAMO BEZ NJIH. U ODBRANU I TAKO, A U NAPAD VISE NANOSE STETU.
    DOSTA JE BILO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter