3
Evrokup

FOTO: KK Partizan

RAŠON TOMAS: U jednom trenutku je mozak hteo da mi eksplodira

Objavljeno: 23.10.19 u 12:01

Slavili su košarkaši Partizana protiv Lokomotive, a jedan od najboljih bio je Rašon Tomas.

Partizanov amerikanac je izneo utiske sa meča.

– Ovo je bila velika pobeda za nas. I dalje osećamo da smo mogli još bolje da odigramo, ali to samo pokazuje koliko smo dobra ekipa. Uspeli smo da se izborimo sa dosta problema tokom utakmice, izašli smo i pobedili. Navijači su definitivno kao šesta osoba na terenu koja nam pomaže. To njihovo srce, ta energija koju su pružili u sve su nas samo pogurali – rekao je Tomas.

On je istakao da je važno da Partizan pobeđuje čak i kada ne odigra onako kako je zacrtano.

– Znali smo pre početka utakmice da bismo se pobedom dodatno odlepili od svih ostalih timova. Bili smo maksimalno fokusirani. Nismo odigrali u potpunosti onako kako smo zamislili, ali smo našli način da pobedimo. To radimo od početka sezone, borben smo sastav i činimo se kao pravi tim – rekao je Tomas.

Istakao je Tomas da je u jednom trenutku ‘mozak hteo da mu eksplodira’

-Nisam umoran. Ovo je zapravo bila prva utakmica u kojoj sam osetio takvu energiju. Kada je krenula serija i kada su navijači krenuli da nam ulivaju još energije, moj mozak je bio na granici eksplozije. Osećao sam se fantastično – otkriva Tomas.

FOTO: KK Partizan

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter