0
Evrokup

FOTO KK Partizan

NISMO NAJKVALITETNIJI ALI SMO BORBENI: Ovako je miljenik ‘Grobara’ prokomentarisao igru crno-belih u Evrokupu (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.19 u 09:37

Košarkaši Partizana savladali su Lokomotivu u 4. kolu Evrokupa i ostali su jedini neporaženi tim u grupi.

Nakon meča za ‘BC Partizan TV’ govorio je jedan od miljenika navijača, nekadašnji košarkaš Partizana i NBA as Aleksandar Pavlović. On je analizirao sinoćnju pobedu crno-belih.

– Mislim da je jako bitna utakmica, pokazujemo ozbiljan kvalitet sa 4:0 u Evrokupu. Iskristalisala se ekipa. Drago mi je da sve ide kako treba, pokazali su momci pravo lice. Treba da jurimo prvo mesto u grupi da bi nam posle bilo lakše u nastavku takmičenja – rekao je Pavlović.

Dobro je Partizan odigrao meč, ali šut za tri nije služio crno-bele koji su šutirali 16 procenata za tri, uprkos tome slavili su.

– Sa kvalitetnim ekipama poput Lokomotive koliko god dobro da igraš tu su uvek i uvek prete. Meni se svidja kako mi igramo zajedno. Mozli je specifičan igrač koji radi ono što se ne vidi u statistici, svaka ničija lopta je njegova, ali je igrač koji me oduševljava, kao i navijače. Možda nismo među najkvalitetnijima u Evrokupu ali borbenost i zajedništvo pokazuje odliku naše ekipe – rekao je Pavlović.

Ostatak njegovog gostovanja pogledajte u video isečku.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter