4
AdmiralBet ABA Liga

NEBOJŠA ČOVIĆ: Trener je otišao, sledeći su igrači! Razmišljao sam o Obradoviću, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.19 u 16:53

Dan posle konferencije za novinare na kojoj je potvrdio odlazak trenera Milana Tomića, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je na TV ‘Pink’.

On je gostujući u ‘Jutarnjem programu’ kod Žike i Irine govorio o razlozima odlaska Milana Tomića. Nebojša Čović je ovo opisao kao ‘šok terapiju’, ali je iznenadio nastavkom izjave.

– Ovo deluje kao šok terapija, videćemo da li će biti uspešna ili neuspešna. Trener je otišao, ako nastavimo sa šokovima znamo ko je sledeći, to su igrači. I to im je jasno rečeno – rekao je Nebojša Čović.

Prvi čovek Crvene zvezde je potvrdio da je razmišljao o Saši Obradoviću, ali da postoji prepreka.

– Razmišljamo, trenutno će to premostiti prvi pomoćni trener Andrija Gavrilović. Veoma iskusni treneri imaju ugovor od bar 500.000, 600.000 evra, uz to idu stan i automobil, mi nemamo taj novac. Razmišljali smo o Saši Obradoviću, ali on ima ugovor sa Monakom – rekao je Čović.

Crvena zvezda sutra od 21 čas u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ igra meč 4. kola Evrolige protiv Barselone.

FOTO: YouTube/Printscreen

0
0

4 Komentara

  1. Alo bre, pa nisu ti treneri idi mi – dodji mi, zar ti mislis krijuci se iza imena Zvezde, da mozes svakoga da dovedes ili otpustis ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter