7
AdmiralBet ABA Liga

‘BUM’: Zvezda pregovara sa osvajačem Evrolige! (ANKETA)

Objavljeno: 23.10.19 u 18:03

Licitacija oko imena novog trenera Crvene zvezde mogla bi brzo da bude završena, počeli pregovori sa jednim od kandidata.

Domaćih slobodnih trenera nema. Tako da će izbor za novog stratega crveno-belih najverovatnije pasti na stranca. Kako ‘Sport klub’ saznaje, Crvena zvezda je počela pregovore sa Ćavijem Paskvalom. Reč je o mladom, ali iskusnom treneru koji je vodio Barselonu od 2008. do 2016. godine.

On je 2010. godine sa Barselonom osvojio Evroligu. Trenutno je bez posla jer je krajem 2018. godine dobio otkaz u Panatinaikosu. Ćaviju Paskvalu bi Crvena zvezda bila idealan posao da se vrati u Evroligu.

Dogovor bi mogao da bude postignut već posle meča u četvrtak sa Barselonom, jer posle toga Crvenu zvezdu čeka ‘pakleni’ period.

Delije, Ćavi Paskval da ili ne?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

7 Komentara

    • Duplo jeftiniji od Trinkija sigurno,kao i igraci Volden,Tomas koji imaju duplo vece ugovore od 2/3igraca Zvezde..uostalom kao i Zagorac i Jaramaz…samo kukate i trolujete laz do laži..a sad se i nada pojavila da mozete u EL…ali avaj..Sledece sezone sigurno se borite za to..malo sutra..gledajte i učite ..

      0
      0
      Odgovori
    • Sine imenjace, i posle pustanja u javnost ko kolike pare dobija vi opet kmecite.. Bicemo sampioni i ove god, bolji smo, sto se manje nervirate bolje za vas…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter