1
Evroliga

BARSA ‘DESETKOVANA’ STIŽE U BEOGRAD: Zvezda jeste u problemu, ali ima kvalitetan tim!

Objavljeno: 23.10.19 u 19:33

Crvena zvezda u 4. kolu Evrolige dočekuje možda i najjači tim Evrope ekipu Barselone, koju muče problemi.

Barselona je maksimalna u dosadašnjem toku Evrolige, tim našeg trenera Svetislava Pešića ima tri pobede. Sledeći rival je Crvena zvezda u ‘paklu’ Pionira, a Barselona u Beograd dolazi sa problemima.

– Imamo problem sa povredama Ertela, Ribasa, Pengosa i Dilejnija, a sada se povredio i Viktor Klaver. To nije dobra situacija za nas, ali moramo da živimo sa tim, a posao trenera je da pronađe druga rešenja. Pokušaćemo da kontrolišemo ritam utakmice, da ostanemo mirni i koncentrisani, jer će nam to pomoći da donosimo dobre odluke i držimo se našeg plana – rekao je Pešić.

Ništa manje problema nema Crvena zvezda koja je ostala bez trenera.

– Zvezda ima izuzetno kvalitetan tim. Igrati u punom „Pioniru“ je komplikovano, ali postoji mnogo teških gostovanja u Evropi. Nije u pitanju samo atmosfera u dvorani. Mi igramo protiv sjajnog tima koji je pobedio Fenerbahče i trebalo je da pobedi Panatinaikos. Imaju problema, promenili su trenera, ali imaju veoma kvalitetan tim – poručio je Pešić.

Crvena zvezda i Barselona igraju sutra od 21 čas.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter