1
Evrokup

TRINKIJERI: Igramo protiv glavnog kandidata za osvajanje Evrokupa, radujemo se našim navijačima!

Objavljeno: 21.10.19 u 13:35

U utorak, 22. oktobra, od 20 časova, košarkaši Partizana igraju u Beogradu meč četvrtog kola Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj iz Krasnodara.

Zbog zauzetosti ‘Štark arene’ usled ranije potpisanog ugovora sa kompanijom ‘Dizni’, utakmica se igra u hali ‘Aleksandar Nikolić’. U prva tri kola grupe B, Lokomotiva ima dva trijumfa i jedan poraz, dok su crno-beli prvi sa maksimalne tri pobede.

Pred sutrašnji meč, trener Partizana Andrea Trinkijeri je izjavio:

– Igramo protiv jednog od glavnih kandidata za osvajanje trofeja ove sezone u Evrokupu. Tek nam je druga utakmica u Beogradu od početka sezone u svim takmičenjima, puno smo vremenanproveli na putovanjima, igrajući utakmice na gostujućem terenu. Radujemo se što ćemo igrati pred punom dvoranom naših navijača i daćemo sve od sebe da pružimo dobru igru protiv teškog protivnika – istakao je Trinkijeri.

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz je saglasan sa trenerom.

– Još jedna teška utakmica je pred nama. Lokomotiva ima sjajan tim sa puno iskusnih igrača i sigurno su jedan od najjačih sastava u čitavom takmičenju. Sa druge strane, mi smo sezonu u Evrokupu počeli veoma dobro i verujem da smo u stanju da se nosimo sa svim izazovima koje sutrašnja utakmica nosi – poručio je Jaramaz.

Kapije dvorane ‘Aleksandar Nikolić’, biće otvorene dva sata pre početka utakmice.

0
0

1 Komentara

  1. NA NAS TEREN MI SMO
    FAVORITI. MORAMO SVE
    POBEDITI. NA STRANI STA URADIMO, URADIMO !
    A DOSTA SMO URADILI !!!
    TRINKI, LONCAR NAPRED !!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter