5
AdmiralBet ABA Liga

ŠTA SE KUVA U CRVENOJ ZVEZDI: Nebojša Čović u utorak zakazao konferenciju za medije!

Objavljeno: 21.10.19 u 16:43

Da li je loš start sezone Crvene zvezde  upalio određene alarme na Malom Kalemegdanu?

Najlošiji start u ABA ligi Crvene zvezde još od 2012. godine koja nakon tri kola ima jednu pobedu i dva poraza nije lako pao navijačima kluba, a da li će se nešto povodom toga promeniti pokazaće dani pred nama, možda već utorak.

Crvena zvezda zakazala je konferenciju za medije predsednika kluba Nebojše Čovića za utorak od 14 časova, za sada nije poznato šta će biti tema konferencije, ali se pretpostavlja da će biti reči o daljim planovima kluba nakon veoma lošeg starta sezone u ABA ligi.

0
0

5 Komentara

  1. sta bi se u predgradju zelezniku FMP-kkccz kuvalo … ??? a da nije na stetu PONIZENOG-OPLJACKANOG naroda !!! zna se: nova PLJACKA naroda, da se do sada NAJSKUPLJA kosarkaski ekipa-sastav na ovoim prostorima i klubom koji ima najveci-neprimereni budzet, kao da zivimo u nemackoj, spaniji … budzet ce povecati (zna se ko ce ga odobrit i napuniti) i dovede jos koje skupo-preskupo pojacanje. da li se neko seca prica o drzavnom projektu FMP-kkcz u proteklih 7 godina … ?! koliko je OPLJACKANIH para od naroda utuceno u zeleznik i covicu licno … za rezultate koje napravise … koji se ni po kojem merilu ne mogu uporediti sa rezultatima kosarkaske INSTITUCIJE kkp, to uporediti sa kojom sicom od budzeta kkp beograd i Srbiji postavi na kosarkasku kartu sveta. covicu i …. jos uvek je kost u grlu koa smeta. NIKAD, NIKAD … to FMP-kkcz postici nece.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter