6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

POTRES NA MALOM KALEMEGDANU: Milan Tomić ponudio ostavku! Evo kako je Čović odreagovao!

Objavljeno: 21.10.19 u 17:17

Burna nedelja je iza Crvene zvezde, prvo su crveno-beli upisali poraz nad Makabijem, a onda je usledio i poraz od Krke.

Kako prenosi Kurir, Milan Tomić je usled lošeš početka tekuće sezone u kome Zvezda ima najlošiji start još od 2012. godine ponudio svoju ostavku.

Nakon meča u Novom Mestu Tomić je najavio promene u timu, nije precizirao na šta konkretno misli, ali Kurir navodi da se radi o njegovoj ostavci koja je došla neočekivano na Kalemegdan.

Sastanku je pored Tomića prisustvovao njegov menadžer i predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović koji je ostavku na licu mesta odbio. Navodi se da je sastanak trajao više od tri sata, a posle pregovora Tomić je pristao da nastavi sa obavljanjem funkcije prvog trenera, ali će u timu biti određenih promena. O čemu ćemo saznati više na sutrašnoj konferenciji koju je zakazao Nebojša Čović.

Sastanku je danas osim Tomića prisustvovao njegov menadžer i naravno predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović koji je tu ostavku momentalo odbio! Naime, sastanak je trajao više od tri sata i posle mukotrpnih pregovora Tomić je pristao da nastavi da obavlja tu funckiju, ali je jasno da će se uskoro dogoditi i neke promene.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. KAO DA SAM BIO PRISUTAN
    TOMIC TRAZI DA ODE, COVIC
    NE DA OTKAZ, JER TREBA DA GA ISPLATI. ZNACI TOMIC
    TREBA DA ODRADI TAJ ROK,
    A DO KAD NE ZNA SE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Lupas stvarno!!!.To o cemu pricas detaljno je propisano u ugovoru. Logika je upravo druga od onog sto ti pises,ukoliko Tomic sam ide ne bi trebalo da dobije to sto nije odradio.Procitaj tekst,ponudio ostavku znaci raskid ugovora na njegov zahtev,ukoliko se prihvati.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter