2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA league/Budućnost VOLI

UPRKOS POBEDI PROTIV ZVEZDE U BEOGRADU: Budućnost ostala bez trenera! (FOTO)

Objavljeno: 18.10.19 u 11:28

Neočekivane vesti stižu iz Podgorice.

Budućnost je obavestila javnost da je raskinula saradnju sa Slobodanom Subotićem, trenerom koji je prethodnog leta preuzeo klupu podgoričkog tima.

– Imajući u vidu da i Upravni odbor i trener Subotić dele zajednički stav da je ekipi potrebna promena koja će vratiti klub na pobednički kolosek i nastavak sezone Evrokupa, složili smo se da je u ovom trenutku sporazumni raskid najbolje rešenje. Sa Slobodanom Subotićem, kao trenerom i kao čovekom, je bilo divno sarađivati. Budućnost neće zaboraviti sjajnu pobedu u Beogradu protiv Crvene zvezde. Hvala mu što je ovom odlukom pokazao da deli naš stav da je klub i njegov interes ispred svih nas kao pojedinaca – istaknuto je u objavi za javnost.

Subotić je to povrdio u izjavi koje su prenele podgoričke ‘Vijesti’.

– U ovom trenutku, zbog loših rezultata na početku sezone u Superkupu i Eurokupu, smatram da je potrebna promena, kao dodatni snažan impuls igračima. Delim mišljenje i stavove Upravnog odbora da klubu treba promena da bi u pravom smeru krenuo dalje ka ostvarenju planova zacrtanih na početku sezone. Zahvaljujem se stručnom štabu i Upravi Budućnosti, posebno predsedniku Draganu Bokanu sa kojim sam odlično sarađivao. Raskidamo saradnju na veoma korektan način, u potpunosti deleći zajedničke stavove. Budućnosti želim sve najbolje u ovoj i budućim sezonama – rekao je Subotić, a prenele su Vijesti.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter