1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK PARTIZAN / Dragana Stjepanović

PARTIZAN U PIONIRU: Evo gde će i kako biti smešteni vlasnici sezonskih ulaznica, ostatak kapaciteta u slobodnoj prodaji!

Objavljeno: 18.10.19 u 17:19

Zbog ranije potpisanog ugovora između Štark Arene i kompanije Dizni, crno-beli će tokom manifestacije „Dizni na ledu“, svoje mečeve igrati u renoviranoj hali „Aleksandar Nikolić“.

Partizan NIS ponovo u nekadašnjem Pioniru! Crno-beli će 22. oktobra u svom nekadašnjem domu dočekati Lokomotivu Kubanj u okviru 4. kola 7Days Evrokupa. Takođe, 2. novembra, Partizan NIS će u 5. kolu ABA j.t.d. lige dočekati FMP u hali „Aleksandar Nikolić“. Do promene mesta odigravanja utakmice, došlo je usled ranije potpisanog ugovora između kompanije Dizni i Štark Arene, po kojem će se u navedenom periodu, u najvećoj dvorani na Balkanu, organizovati manifestacija „Dizni na ledu“.

FOTO: KK Partizan

– KK Partizan NIS obaveštava sve vlasnike sezonskih ulaznica, da će klub u skladu sa kapacitetima hale „Aleksandar Nikolić“, učiniti sve da im obezbedi što adekvatnija mesta u dvorani. Kada je u pitanju parking, ograđeni prostor ispred hale „Aleksandar Nikolić“ je višestruko manji od prostora ispred Štark Arene, zbog čega će vlasnicima parking propusnica biti omogućeno parkiranje do popune kapaciteta – navodi se u saopštenju KK Partizan.

Nakon renoviranja, sva sedišta u hali su istog kvaliteta i u ovom trenutku ne postoji numeracija. Zbog toga, KK Partizan NIS će za vlasnike sezonskih karata, kao i za vlasnike dnevnih ulaznica koje će se naći u prodaji od ponedeljka, 21. oktobra odvojiti sektore kao na slici ispod, a navijači se mole da dođu ranije u dvoranu.

Vlasnici ulaznica za sektore u Štark Areni, ulaziće na sledeće ulaze dvorane „Aleksandar Nikolić“:

SKY BOX: VIP ULAZ

PREMIUM: VIP ULAZ

VIP SPONZORI: VIP ULAZ

EVROLIGA: VIP ULAZ

SUPERIOR: Ulaz Parter B

STANDARD 1 i 2: Za vlasnika karata za ulaz „jug“, biće otvoren ulaz C, dok će za vlasnike ulaznica za ulaz „sever“, biti otvoren ulaz A.

PARTER ISTOK I PARTER ZAPAD: Ulaz Parter 4

Vlasnici ulaznica za mesta pored terena, kao i predstavnici medija, ulaziće kao i prethodnih godina, na Press ulaz.

Ulazi u dvoranu, biće otvoreni 2 sata pre početka utakmice.

Zbog manjeg kapaciteta hale „Aleksandar Nikolić“, u prodaji će se naći ograničen broj pojedinačnih ulaznica po cenama od:

Tribina: 600 dinara

Parter B: 800 dinara

Ostali sektori u hali, neće se prodavati za navedene dve utakmice. Deca uzrasta do 7 godina, mogu ući na utakmicu besplatno, ali neće imati svoje mesto u dvorani, već moraju sedeti u krilu roditelja ili pratioca.

Prodaja ulaznica za meč Partizan NIS – Lokomotiva Kubanj počinje u ponedeljak, 21. oktobra i to na sledećim mestima:

21.10.2019.

Ticketline Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 1 od 10 do 18 časova

22.10.2019.

Ticketline Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 1 od 10 do 18 časova

Hala „Aleksandar Nikolić“, od 17 časova do početka meča

Istovremeno, u prodaji će se po ceni od 600 dinara za tribine i 800 dinara za Parter B naći i dnevne ulaznice za utakmicu Partizan NIS – FMP, koja je na programu, 2. novembra u hali „Aleksandar Nikolić“.

FOTO: KK Partizan

– KK Partizan NIS, i ovom prilikom apeluje na navijače da poštuju propise takmičenja koja nalažu da svi prolazi u dvorani moraju biti prohodni u svakom momentu. Takođe, klub apeluje na navijače da poštuju zabranu pušenja u dvorani, zabranu bacanja bilo kakvih predmeta u teren i zabranu korišćenja pirotehničkih sredstava.

FOTO: (KK PARTIZAN / Dragana Stjepanović / Ticketline )

0
0

1 Komentara

  1. KAKAV APEL !? MA KO NESTO BACI, KO BAKLJU
    ZAPALI, LISICE NA RUKE
    I KRIVICNO GONITI. DOSTA
    SU POJEDINCI( nevole Tim)
    UNISTAVALI TIM.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter