0
AdmiralBet ABA Liga

Photo: Mega Bemax/Ivica Veselinov

MILOJEVIĆ: U petak nas očekuje težak meč protiv Zadra

Objavljeno: 17.10.19 u 16:10

Košarkaši Mega Bemaxa u petak od 20 časova u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu nastavljaju sezonu u ABA ligi kada će u okviru 3. kola dočekati ekipu Zadra.

Ulaz na meč biti slobodan uz besplatne ulaznice koje će moći da se preuzmu na biletarnici Hale sportova na dan utakmice od 18:30 do početka meča.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević u odnosu na prošli meč neće moći da računa na Novaka Musića koji će u nastavku sezone igrati za OKK Beograd, dok će poslednje pojačanje kluba Blaž Mesiček biti spreman za debi.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istakao veliku važnost meča protiv Zadra:

U petak nas očekuje izuzetno bitan meč protiv Zadra koji je kao i mi startovao sa dva poraza. Zadar je kvalitetan protivnik sa nekoliko veoma iskusnih igrača i sigurno će želeti da reaguju na pravi način posle poraza od Krke na domaćem terenu. Izgubljeni mečevi od Cedevita Olimpije i FMP-a sami po sebi nisu strašni ni neočekivani, ali igra koju smo prikazali je ispod nivoa kluba, kao i partija koje smo prikazivali u pripremnom periodu. Mlada smo ekipa, samopouzdanje se lako poljulja, ali verujem da ćemo uspeti da ga povratimo u meču protiv Zadra. Za tako nešto je potrebno da energija bude na potrebnom nivou tokom celog toka meča, uz agresivnu igru u odbrani i više koncentracije u napadu. Nismo u dobroj situaciji, ali verujem da možemo do pobede protiv Zadra koja bi sigurno digla ekipu u nastavku takmičenja u ABA ligi – izjavio je Milojević.

Centar Mega Bemaxa Marko Simonović je izjavio da uz pravi pristup meču i jaku odbranu Mega može do pobede protiv Zadra:

– U petak igramo protiv Zadra koji ima kvalitetnu i nezgodnu ekipu. Verujem da nas očekuje kvalitetnija utakmica, pogotovo u odnosu na prve dve gde nismo bili dovoljno čvrsti na terenu i gde smo odigrali loše, pre svega u odbrani. Takva igra nije karakteristična za nas i verujem da ćemo sa pravim pristupom meču i uz jako odbranu doći do pobede protiv Zadra koja bi nam puno značila – izjavio je Simonović

U pauzama u toku između četvrtina gledaoci će se takmičiti za poklone kompanije Tehnomanija, od kojih je najvredniji TV za koji će se šutirati sa pola terena.

Photo: Mega Bemax/Ivica Veselinov

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter