4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube

MOŽDA NOVA ŠANSA ZA PARTIZAN: Letošnja želja Partizana ponovo slobodna

Objavljeno: 16.10.19 u 09:43

Dok se pisalo o mogućem dolasku Endrjua Gaudloka, ime ovog košarkaša se takođe povezivalo sa Partizanom, sada je slobodan.

Reč je o plejmejkeru ili beku koji je tri godine igrao u NBA ligi. Zove se Vejn Selden. On se tokom leta preselio u Kinu i potpisao za Šangdong. Ipak, izgleda da mu se život u Kini nije svideo i kako saznaje ‘Sportando’ napustio je najmnogoljudniju zemlju sveta. Ponovo je slobodan agent, te otvara mogućnost novog interesovanja Partizana, mada se čini da su crno-beli već formirali tim za ovu sezonu.

Vejn Selden je u prethodne tri sezone odigrao 124 utakmice u NBA ligi i beležio je 7,3 poena, dva skoka i 1,5 asistencija. On je u najjačoj ligi sveta nosio dres Nju Orleansa, Memfis Grizlsa i Čikago Bulsa.

Partizan je juče u Evrokupu kao gost pobedio Lijetuvos Ritas, a u subotu ga čeka derbi ABA lige sa Mornarom u Baru.

0
0

4 Komentara

  1. milan trabunja mazda je neki zavisnik bar od rakije, ako nije nesto jace. Juce sam probao na vikipediji da nadjem sva strana pojacanja komsinice kako u fk tako i u kk od dolaska AV-a. Cifre su desetine i desetine stranaca koji su dobili sta su zatrazili. Ima se moze se. Grotni Partizan merka kvalitetno pojacanje mesecima i nema moj cemerni milane nema para. Razumes nema para. Zvezda je Kinsija placala 700.000. Ajde moj cemerni Milane saberi sadasnje plate svim strancima u fk i kk c. zvezda (mesecne). Dete iz treceg razreda zna i vidi da zvezda 5 puta vise placa svoje igrace od Partizana. Moj cemerni milane ne navija AV za pertizan (cekamo jos njegov izvestaj ko je koliko dobijo novaca) to inace svi predsednici drzave tako iznose te podatke. Moj cemerni milane pokri se usima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Recite Andreju da pljusne hos koje milionce,kad je pordd duga od 20 miliona mogao jos 10 da iskesira,hos 2,3 nece biti problem…DRZVNI PROJEKA!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter