1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

NEMANJA GORDIĆ: Dobro su nas skautirali, ali smo i mi…

Objavljeno: 13.10.19 u 11:43

Plejmejker Parizana Nemanja Gordić analizirao je uzroke poraza crno-belih u Sloveniji, a na njegovo izlaganje nadovezao se Novica Veličković.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je istakao da su razlog porazu bili promašaji i loša odbrana.

– Loša utakmica sa naše strane. Loše smo počeli i dozvolili smo dobroj ekipi Primorske da dobije na samopouzdanju. Mi nismo uspeli da uhvatimo ritam, promašili smo dosta polaganja, bacana i otvorenih šuteva. Očigledno je da nismo bili pravi – istakao je Nemanja Gordić i dodao:

– Oni su se dobro spremili i skautirali nas. Reket je konstantno bio pun, zatvoren, nije bilo lakih poena sa naše strane, čak ni iz kontre nismo koristili prilike. Teško je takvom igrom uhvatiti ritam, a domaćin je već bio otišao na veliku razliku.

Novica Veličković je Primorsku ocenio kao veoma nezgodnu ekipu.

– Prvi poraz, desio se loš dan… Moramo da se trgnemo, jer nismo odigrali kako treba. Ekipa Primorske je jako nezgodna, nama ostaje samo da im čestitamo na partiji i pobedi. Čekaju nas još dva gostovanja Ritas i Mornar, moramo da ostanemo pozitivni, da radimo i da nam se ovakve utakmice ne ponove – zaključio je Veličković.

0
0

1 Komentara

  1. MA POLOVINA IGRACA NISU
    ZA PARTIZAN. LONCARE
    PROMENI 3—4. IGRACA, DOK JOS VREMENA IMA.
    KAKAV PEJNERS ,JANKOVIC.
    PA ONI SU ISPOD PROSEKA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter