0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN PRED PRIMORSKU: Trinkijeri – Čeka nas uigran protivnik! Veličković: Biće teško!

Objavljeno: 11.10.19 u 12:17

Nakon novog uspeha u Evrokupu igrači Partizana okreću se obavezama u regionalnom prvenstvu.

Partizan gostuje Primorskoj, meč je na programu sutra od 18 časova, a pred utakmicu je trener Partizana izneo svoja očekivanja.

Očekuje nas teška utakmica, protiv rivala koji nije puno menjao tim u odnosu na prošlu godinu i koji je dobro uigran. Uostalom, videli smo i nedavno, tokom Superkupa, da je to ekipa koja je itekako sposobna da igra na visokom nivou i da je sa naše strane potrebno da budemo na maksimumu tokom svih 40 minuta. Verujem da ce utakmica biti interesantna za gledaoce – rekao je Trinkijeri.

Kapiten Partizana Novica Veličković ističe da će crno-beli imati težak zadatak na gostovanju u Kopru.

– Primorska je i prošle sezone i na početku ove pokazala koliko može da bude nezgodan protivnik, naročito na domaćem terenu. Iako smo u Zagrebu igrali sa njima nimalo laku utakmicu, iskreno očekujem da će sutrašnja biti još teža. Ipak, mi znamo naš cilj i znamo da do njega možemo doći samo uz maksimalnu borbu i čvrstu igru – izjavio je Velicković.

Podsetimo, Partizan je pre dve nedelje savladao Prmorsku u Polufinalu ABA Superkupa.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter