0
Evroliga

FOTO: YouTube/Printscreen

ŽELJKO OBRADOVIĆ: Više me je iznenadio moj tim nego Zvezda, prvi put u karijeri mi se dogodilo ovako nešto…

Objavljeno: 10.10.19 u 21:44

Crvena zvezda je večeras savladala Fenerbahče u ‘Štark Areni’ 68:56.

Pred navijačima Crvene zvezde pao je jedan od pretendenata za osvajanje titule.

– Pošteno da vam kazem iznenadio me je moj tim, mnogo vise nego Zvezda. Ja sam čovek koji uvek polazi prvo od sebe, i ja kao trener moram da razmislim zašto je to bilo tako, da uvidim neke greške. Po prvi put posle 27 godina sam ušao u svlačionicu da nisam izgovorio ni jednu reč. Po prvi put mi se to dogodilo, to sam im samo rekao. Fener nije na svom nivou, sigurno. Imali smo jedan veoma loš period, to sam odavno rekao. Mnogo reprezentativaca, malo treninga zajedno i nismo mogli drugačije. Dobro radimo na treninzima, tu ne mogu da se žalim, ali trening je jedno, a utakmica drugo. Ovo svakako nije bila realna slika moje ekipe – rekao je Obradović.

Pohvalio je Obradović i Crvenu zvezdu.

– Doveli su iskusne igrače, taktički dobro pripremljena utakmica mog kolege Tomića. Jeste da smo mi igrali loše, ali Zvezda je takođe odigrala dobro. Nisam ja slučajno rekao da Zvezda ima kvalitet da uđe u najboljih 8 u ligi – kazao je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter