1
Evrokup

FOTO: KK Partizan/ Manases Sandor

NEMANJA GORDIĆ: Svi smo uzbuđeni zbog prve utakmice pred Grobarima

Objavljeno: 07.10.19 u 22:00

Plejmejker Partizana najavio je borbu svih 40 minuta protiv ekipe Tofaša.

On je dan pre meča protiv turskog tima istakao da se posebno raduje prvom meču pred domaćim navijačima u ovoj sezoni.

– Svi smo uzbuđeni, prvi meč kod kuće u sezoni. Drago nam je što ćemo sutra igrati pred našim navijačima meč protiv jake ekipe Tofaša. Cela ekipa jedva čeka taj meč. Sa druge strane, to je i opasno, ne smemo da očekujemo laku utakmicu kao i to da ćemo meč rešiti u prvih 10 minuta. Moramo da gradimo igru svih 40 minuta. Ukoliko ispoštujemo plan, imamo šanse za pobedu – rekao je Gordić novinarima u Štark areni.

Meč se igra u utorak uveče od 20 časova.

– Činjenica je da smo pobedili sve utakmice, ali ne razmišljamo o tome. Priča se dosta o tome, napominje se to stalno, ali sve to može da ima kontraefekat. Mislim da je ekipa u redu, ovaj utakmica sutra je važna kako bismo valorizovali ovu pobedu na strani protiv Venecije. Da bi ona dobila na značaju treba da odbranimo domaći teren sutra – rekao je plej Partizana.

O ekipi Tofaša je imao reči hvale.

– Tofaš je jaka iskusna ekipa, sa dosta stranaca koji imaju dosta utakmica u nogama. Naša prednost je energija i kontak igra. Trudićemo se da nametnemo naš stil – zaključio je Gordić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter